Tips, inspiration og gode råd om vinduer

360 graders rådgivning gjorde valget nemmere

30. august 2016

Da Malene og Kresten købte huset i Horsens, var det næsten drømmehuset. Men inden familien kunne indtage deres nye hjem, var der behov for renovering, bl.a. montering af nye vinduer og skydedør. Rådgivning og en dygtig tømmermester afgjorde valget af VELFAC vinduer.

Læs mere »

Boligforening ville helst have VELFAC

22. februar 2016

VELFAC leverede en moderne og skræddersyet vinduesløsning til en andelsboligforening i Fredericia. De nye vinduer sparer foreningen tid og penge på den lange bane.

Læs mere »

Sikre vinduer stoppede indbrudstyvene

22. februar 2016

Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudssikrede VELFAC vinduer.

Læs mere »
New Call-to-action

"Vinduesudskiftningen kunne ikke være mere professionel"

22. februar 2016

Det trækker ikke længere ind ad vinduerne hos Arne Sørensen, der skiftede sine gamle vinduer ud med VELFAC Ribo. Den tidligere tømrer roser VELFAC VinduesMesterens professionelle håndværk.

Læs mere »

Nye vinduer i klassisk stil holder på varmen

22. februar 2016

Rigo Lindskov Rasmussen og hans hustru skiftede deres gamle slidte vinduer ud med VELFAC Classic. Nu har de vinduer, der holder på varmen, kræver minimal vedligeholdelse og samtidig passer til husets klassiske stil.

Læs mere »

Ægtepar: ”VELFAC er garanti for kvalitet”

22. februar 2016

Holger Pedersen og hans hustru ville gerne undgå at bruge pensionisttilværelsen på at bøvle med vinduer. Derfor gik de målrettet efter kvalitetsvinduer. Valget faldt på VELFAC.

Læs mere »

VIDEO: Loftsrum renoveres til lækkert opholdsrum

23. maj 2013

På Vesterbro i København har en familie købt det gamle tørreloft over deres lejlighed. Loftsrummet renoveres til en lys og indbydende stue. En del af etagen laves til tagterrasse. Rummet forsynes med VELFAC vinduer og skydedøre, der lukker lyset ind og giver fornemmelse af at være ude i det fri.

Læs mere »
Få flere tips til dine vinduer - mød VELFAC på facebook. Klik her.

VIDEO: To familier i samme hus får nyt samlingspunkt

23. maj 2013

I en to-familiers villa i Birkerød har beboerne længe savnet plads til børnenes leg og hyggeligt samvær. En trist mellembygning bliver genstand for en gennemgribende renovering. Masser af liv, lys og luft strømmer nu ind i det nye fællesrum gennem de store VELFAC vinduer – og de to familier får opfyldt deres ønske om et nyt samlingspunkt i deres fælles tilværelse.

Læs mere »

VIDEO: Moderne og lys ombygning i Ebeltoft

22. maj 2013

I Ebeltoft bor Louise og Tue. Deres hus trængte til en modernisering - og man valgte i den forbindelse at forny vinduerne i huset og skabe et større lysindfald. Resultatet blev et hus, som i udtryk og funktionalitet fremstår moderne og lyst - og med let adgang til den nyanlagte terrasse gennem de nye VELFAC 200 skydedøre.

 

 

Læs mere »

VIDEO: Gammel 1600-tals borg får nyt look

22. maj 2013

I en ældre bolig tilknyttet en gammel borg fra 1600-tallet går Signe og Niels i gang med at bygge deres drøm af et køkken – som en tilbygning til den eksisterende bolig. De store VELFAC vinduer giver liv, lys og luft i tilbygningen og det nye køkken er blevet familiens samlingssted.

  

Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev