Tips og gode råd til boligejere

Brug for hjælp til boligrenoveringen? Nu kan du få en arkitekts syn på din bolig

25. maj 2023

Arkitektrådgivning 1

Som boligejer står du overfor mange valg, når boligen skal renoveres eller bygges til. Her kan det give ro i maven at sparre med en arkitekt, der kan se på din bolig med professionelle og nye øjne. Derfor inviterer vi nu en arkitekt forbi vores showrooms i Rødovre og Horsens, så du kan få inspiration til dine nye vinduer og døre.

Der er meget at tage stilling til, når boligen trænger til en opdatering. Det gælder ikke mindst, når det kommer til at finde de helt rette vinduer og døre til din bolig.

Heldigvis er der hjælp at hente for dig som boligejer, når vi hos VELFAC tilbyder professionel rådgivning og ikke mindst inspiration fra en arkitekt. Nu kan du nemlig booke et møde med en arkitekt i et af vores to showrooms. På den måde kan du få idéer til nye vinduer og døre, der passer til præcis din bolig både type- og stilmæssigt.

- Jeg oplever, at boligejerne ved renovering bliver utroligt glade for den sparring, en arkitekt kan give ud fra et helhedsbillede, fortæller Durita Simoni, som er privatkunderådgiver hos VELFAC. Hun fortsætter:

- Derfor er det givende, at vi hos VELFAC tilbyder gratis arkitektvejledning, der bidrager med nye perspektiver og løsninger til boligen, som boligejeren ikke selv har set. Arkitekten kan være med til at give et helhedsbillede samt og komme med nye, spændende løsninger til boligen.

Se, hvordan familien i Thisted fik totalrenoveret deres A-hus med hjælp fra en arkitekt.

Arkitektrådgivning 2

Få øjnene op for nye muligheder

Arkitekten kan hjælpe med at finde løsninger, der passer til din type af bolig. Det gælder både, hvis du ønsker at bevare det eksisterende udtryk, eller hvis du vil have inspiration til en opgradering.

- Der er fordele ved at udskifte gamle vinduer med nye, der f.eks. har en god energimærkning, og som dermed kan bidrage til at nedsætte varmeregningen, siger Durita Simoni og tilføjer: 

- Arkitekten kan også hjælpe med at udfolde din boligs potentiale. Måske kan en udskiftning af et vindue til en terrassedør være med til at byde mere dagslys indenfor eller sikre lettere adgang til haven.

Uanset hvor langt dine boligdrømme strækker sig, kan det være fordelagtigt at få en arkitekts vurdering af projektet. Det kan hjælpe dig med at se det fulde billede og skabe tryghed om valget, så du kan træffe en mere oplyst beslutning.

Få inspiration til et hjem med nye vinduer.

raadgivning2100_CTA_1370x772

En håndsrækning til renoveringsprojektet

Vi har udstillinger i Middelfart, Ringkøbing, Rødovre og Horsens, hvoraf de sidste to er bemandet. Her kan du som boligejer opleve de forskellige vinduesserier helt tæt på og få grundig vejledning fra vores erfarne rådgivere. Og nu har vi også åbnet for muligheden for at sparre med en arkitekt, der står klar til at hjælpe én lørdag om måneden i Rødovre og Horsens.

- Hvis du ønsker arkitekthjælp, kan du på vores hjemmeside holde øje med, hvornår arkitekten er i vores showroom, fortæller Durita Simoni. Hun uddyber:

- Her skal du på forhånd booke en session med arkitekten og sende info om dit husprojekt. En af vores dygtige rådgivere vil herefter gennemgå materialet og sende det videre til arkitekten.

Der er faste tider for arkitekthjælpen, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Hvis du efterfølgende ønsker at gå videre med arkitektens forslag, bliver skitserne givet videre til en af vores rådgivere, som kan hjælpe dit vinduesprojekt godt i gang.

Se, hvornår arkitekten kommer på besøg næste gang, og book en session her:

Book en session i Horsens

Book en session i Rødovre

Emner: Tips og råd, Inspiration

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev