Albertslund Syd får VELFAC

29. december 2012

Boligselskabet Bo-Vest gennemfører i foråret 2013 en storstilet energirenovering i Albertslund Syd. VELFAC har tidligere leveret vinduer til seks prøvehuse i området, og erfaringerne herfra danner nu grundlag for renoveringen af samtlige 544 rækkehuse.

I ordren, der omfatter i alt 6.528 vindueselementer, bringer VELFAC to af sine vinduessystemer i spil; VELFAC 200 HELO og VELFAC Ribo. Ifølge Jakob Petersen, der er Key Account Manager hos VELFAC, er begge vinduessystemer særdeles velegnede til renovering. 

VELFAC 200 Helo er en videreudvikling af det klassiske VELFAC system med ekstra smal ramme. VELFAC Ribo er et nyt VELFAC system med klassisk karm-ramme. Siden lanceringen i 2011 er VELFAC Ribo blevet anvendt i en række etagebyggerier, typisk fra perioden fra 1950’erne og frem. - Vi har forsøgt at sammensætte den renoveringsmodel, der giver mest energi for pengene til de to boligforeninger.

- Jeg tilskriver bredden og fleksibiliteten i vores produktsortiment en afgørende betydning for valget af VELFAC, siger Jakob Petersen. MT Højgaard er totalentreprenør på projektet. 

Emner: Presse, Nyheder

Seneste artikler

Populære artikler