Nyheder og aktuelt til professionelle

Højt produktkendskab og faglig sparring sikrede VELFAC VinduesMester genvalg

27. september 2023

 

Inspiration

VELFAC VinduesMester Thomas W. Næsby ved, at ens gode ry hos kunderne er fundamentalt og er med til at gøre, at de ikke har glemt dig, hvis der kommer en ny opgave. Thomas W. Næsbys omfattende produktkendskab og evne til at sparre med kunden i en tidligere sag sikrede ham nemlig en ny opgave. 

Når man kigger på en villa fra 1970'erne med en karakteristisk arkitektur, bliver vinduerne en afgørende komponent i det æstetiske udtryk. Efter et halvt århundrede kan der opstå behov for udskiftning til moderne vinduer, men at finde vinduesprodukter, der harmonerer med den arkitektoniske stil og de unikke dimensioner, kan være en udfordring. Dette kræver et fundament af tillid, velovervejet rådgivning og et dybdegående produktkendskab. 

Den tillid havde Thomas W. Næsby allerede fået oprettet med Lasse Grønbæk Mathiassen. Så da han igen stod over en for vinduesudskiftning i sit nyerhvervede hus, var han ikke i tvivl om, hvem han skulle kontakte. 

- Vi har før brugt Thomas, og vi var ikke i tvivl om, at han igen var den rette til jobbet. Opgaven var ikke nem på grund af de specielle mål, men Thomas er meget omhyggelig, og alt klappede bare. Det er tydeligt at mærke, at han har et stort kendskab til produkterne fra VELFAC og ved præcis, hvordan de skal monteres, siger Lasse Grønbæk Mathiassen. 

Læs mere om vores nye dynamiske løsning med opdateret data på EPD’er.

Knivskarp faglig sparring 

Thomas og Holbæk Tømrer Service er den af vores VinduesMester-ordning. Her tilbyder vi udvalgte tømrermestre ekstra produkttræning og faglig sparring. Thomas W. Næsby ved, at man skal have den faglige værktøjskasse i orden, hvis man vil give kunden et godt indtryk før, under og efter en renovering. Værktøjskassen bliver fyldt med erfaring, men som VinduesMester hos os bliver værktøjskassen også fyldt med nye tiltag og produktforbedringer. Der erfarne tømrer peger på, at kontinuerlig produkttræning og ikke mindst faglig sparring med VELFAC er vigtig for at holde sig opdateret. 

- Hos VELFAC har jeg en fast tilknyttet konsulent, som jeg kan tage fat i med stort og småt. Det kan godt være, at jeg ser mig selv som skarp, når det kommer til vinduer. Men jeg må bare sige, at konsulenterne inde ved VELFAC er knivskarpe. Der er altid god rådgivning og faglig sparring at hente, når man henvender sig, siger Thomas W. Næsby og fortsætter: 

- Man kan fristes til at tro, at montering af nye vinduer bare er lige til. Men det kan være svært, og her skal jeg som tømrermester være godt klædt på til at formidle det videre til mine kunder. Det er jeg, hvad enten det gælder lysindfald, lydforhold, indbrudssikring eller indeklima. Og derfor husker mine kunder mig, når de står med et nyt projekt.

Få viden om, hvordan vi sikrer det gode samarbejde.

Et intensivt produktkendskab skaber tillid 

Den ekstra produkttræning og faglige sparring gør, at en VELFAC VinduesMester som Thomas får et intensivt produktkendskab – og det kommer i sidste ende kunderne til gode. Den garvede tømrermester fortæller, at ordningen giver meget værdi for ham og ikke mindst hans kunder.

- Den tætte dialog med VELFAC er ekstremt vigtig for mig som tømrer. Et godt produktkendskab gør, at jeg kan rådgive kunderne på den bedst mulige måde og sikre den rette løsning. Det giver mig en fordel og skaber værdi for både mig og mine kunder, at jeg er specialiseret i produkterne fra VELFAC. 

Med mere end 30 års erfaring ved Thomas W. Næsby, at det at vælge håndværker er et spørgsmål om tillid og et godt ry. 

- I sidste ende er det at vælge håndværker et spørgsmål om tillid. Som kunde skal man have ro i maven – og det tror jeg på, at min betegnelse som VELFAC VinduesMester giver, siger Thomas og afslutter: 

- De fleste kunder køber ikke særlig mange vinduer i deres liv. Derfor er det afgørende for dem, at jeg som deres rådgiver i projektet har det gode produktkendskab. Det har jeg fået via 30 års erfaring og et tæt samarbejde med VELFAC.

Bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe din kunde til at undgå støj i hjemmet.

Emner: Nyheder, VELFAC, Tømrer

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev