Kom nemmere i mål med montagearbejdet

6. marts 2020

montage3

Vi har opdateret vores montagevejledning med seneste nyt om blandt andet fugeprofiler, topstyrede vinduer samt terrasse- og skydedøre. Du kan fx hente vejledningen til din mobil eller tablet, så du altid har den lige ved hånden, minimerer risikoen for spildtid og fejl og kommer nemmere i mål.  

Med vores montagevejledning har du altid nem adgang til al relevant info om indbygning og justering af dine VELFAC vinduer og døre ude hos boligejeren. Vejledningen opdateres løbende i takt med vores produktudvikling og feedback fra dig og dine kolleger, og vi har netop sendt seneste udgave på gaden.  

Så er du sikker på at have adgang til skridt-for-skridt vejledning, der effektivt guider dig igennem monteringsprocessen fra start til slut – uanset om du skal bruge den på papir eller online.  

Dine nye muligheder med VELFAC 

De seneste opdateringer til vores montagevejledning omfatter en ny indbygningsmetode til VELFAC 200 Energy vinduer, hvor fugeprofilet bruges til at trække fugeplanet frem. Derudover finder du nyt om justering af topstyrede vinduer, hvor vi har gjort det nemmere for dig at afmontere og justere rammen.  

Du finder også nyt om, hvordan du opklodser og monterer VELFAC 200 Energy 2-fløjede terrassedøre. Og endelig har vi tilføjet mere info om montering og justering af 2-fløjede skydedøre. 

Brug mobilen til nemmere arbejdsdage 

Du finder altid den seneste udgave af vores montagevejledning i vores online produktdatabase samt på vores hjemmeside under menupunktet brochurer for erhverv.  

Så er du sikker på, at du altid har montagevejledningen lige ved hånden, når du står med din mobil eller tablet og er i gang med opgaven. På den måde kan du altid lige tjekke efter, hvis der er noget, du er i tvivl om. Det gør, at du minimerer spildtid og får nemmere ved at komme i mål uden fejl og forsinkelser.    

SE VIDEO: Sådan monterer du VELFAC vinduer og døre  

Ud over montagevejledningen kan du hente hjælp og vejledning i vores montagevideoer. Her har du mulighed for at se skridt for skridt, hvordan du gør, når du fx skal justere VELFAC facadedør og terrassedør i henholdsvis VELFAC Ribo & VELFAC Classic serien.  

Du finder alle videoer med tips til indbygning og justering her 

Fik du læst om vores opdaterede produktdatabase? Ellers kan du gøre det her

Emner: Tips og råd, Renovering, Nyheder, Byggeri, Rådgivning

Seneste artikler

Populære artikler