Lyse renoveringsudsigter for boligejerne: VELFAC indgår i BetterHome

13. maj 2016

VELFAC indgår nu i BetterHome som leverandør af facadevinduer og -døre. BetterHome, der er etableret af Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX Group, har til formål at gøre det nemmere og mere overskueligt for husejerne at føre drømmen om et mere energibesparende hjem med et godt indeklima ud i livet.

Med sin indtræden i BetterHome slutter vinduesproducenten VELFAC sig til rækken af markedsledende materialeleverandører, som via denne sammenslutning letter energirenoveringen for boligejerne. Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX Group, der i fællesskab har etableret BetterHome, har tilsammen 300 års erfaring med energirigtige løsninger samt en lang tradition for et tæt samarbejde med udførende.

Sammenslutning af stærke leverandører
I samarbejde med lokale håndværkspartnere guides kunderne gennem renoveringen med udgangspunkt i deres individuelle behov, hvad enten det drejer sig om energi, modernisering eller komfort. Ligeledes tilbydes der sparring vedr. alt fra energitilskud og håndværkerfradrag til div. finansieringsmuligheder. 

- Mange boligejere fravælger helt at renovere deres hjem, fordi de tror, at det er for dyrt eller krævende. Via kvalitetsprodukter og samarbejde med erfarne håndværkere hjælper vi kunderne sikkert og professionelt til at få det hjem, de ønsker sig. Vi leverer konkrete totalløsninger baseret på en gennemgang af huset, herunder bl.a. tjek af energispild. Ligeledes indtænker vi kommende energibesparelser som en del af finansieringen og giver desuden anbefalinger til valg af vinduer, isolering mv. fortæller direktør for BetterHome Niels Kåre Bruun om konceptet.

- Kvalitet og tryghed er alfa og omega for boligejeren, og det stiller krav til os – både hvad angår udførelse og produkter. Et afgørende fundament er derfor de fire producenters position i det kvalitetsmæssige førerfelt, som VELFAC nu på bedste vis vil komplimentere, fortsætter han

Letter vinduesrenoveringen
Hos VELFAC ser man frem til at gøre det endnu lettere for husejerne at føre drømmeboligen ud i livet. Ikke mindst konceptet om at levere løsninger, som danner optimale rammer omkring menneskers tilværelse i forhold til trivsel, energiforbrug og design, stemmer overens med hvad vinduesproducenten står for. Salgsdirektør Morten Rosager Andersen forklarer:

- Komfort og livskvalitet genereret af dagslys, frisk luft og energieffektivitet er essentielle drivkræfter i alt, hvad vi gør. Samtidig vil vi gerne slå et slag for at gøre renovering så nemt som muligt for boligejerne ved hjælp af en enkel oghelhedsorienteret tilgang. Vi glæder os derfor til at sætte et solidt kvalitetspræg på BetterHome-kundernes vinduesudskiftninger samt at styrke deres muligheder for at højne energistandarden og indeklimaet i hjemmet.  

- Det nye partnerskab kommer unægteligt til at sætte et positivt præg på de løsninger, som vores kunder præsenteres for i forbindelse med vinduesudskiftninger. VELFAC står for både lækkert design, energioptimering og solid funktionalitet, der ikke mindst takket være det brede produktudvalg kan tilpasses den enkelte boligejers unikke ønsker og behov. Med VELFAC vil BetterHomes danske kunder derfor opleve kvalitet og effektiv service, når de udskifter deres facadevinduer, supplerer Niels Kåre Bruun.

Emner: Presse, Nyheder

Seneste artikler

Populære artikler