Nyheder og aktuelt til professionelle

Nyt Scandic-hotel inviterer havudsigten inden for

22. september 2021
_DSC2875 copy

På Amager er et nyt lufthavnshotel landet, tæt hvor flyene letter. Scandic CPH Strandpark, der er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, har nemlig slået dørene op på en unik placering mellem lufthavn, by og strand. Hotellet tårner sig op lige ud til Øresund, og derfor nyder gæsterne godt af, at vi har forsynet byggeriet med store vinduer, der går fra gulv til loft og giver frit udsyn til himmel og hav.

Københavns lufthavn er blot et stenkast væk fra hotelbyggeriet Scandic CPH Strandpark, hvorfra man samtidig kan slå smut i Øresund. Det nye hotel ligger nemlig lige ved vandkanten.

Såvel turister som forretningsrejsende kan nu fremover booke sig ind i et af de 357 hotelværelser, der fordeler sig over cirka 25.500 kvadratmeter og 12 etager. Eller de kan benytte sig af konferencefaciliteterne eller boltre sig i wellness-området.

Bag byggeriet står bygherre Skanska Danmark, mens Schmidt Hammer Lassen Architects står bag de designmæssige visioner.

Læs også om Nordhavnens nye Comwell-hotel

_DSC2725 copyVinduer byder lys og udsigt velkommen

Vi har leveret vinduerne til alle hotellets værelser, og derfor kan gæsterne suge den smukke havudsigt til sig, når de kigger ud af vores VELFAC 200 Energy:

- Den valgte vinduesløsning er ikke bare med til at definere facaden med de anodiserede nuancer, der præger rammer og kassetter. Løsningen sætter også positivt aftryk på det indendørs miljø, fortæller vores National Key Account Manager Jakob Petersen. Han fortsætter:

- Vinduerne går fra gulv og næsten til loft, og udover at det store glasareal inviterer den smukke udsigt over Øresund og Amager helt ind på hotelværelserne, betyder det masser af dagslys til gavn for indeklimaet.

Her kan du læse om vinduernes vej til et godt indeklima

Ja tak til frisk luft

Indeklimaet bliver - foruden dagslys og udsigt – hjulpet godt på vej af sikre ventilationsmuligheder:

- Sikkerheden er tænkt ind i vinduerne på hotellets værelser på flere måder. Brystningen går op i en meters højde, så fx børn ikke kan falde ud, når der åbnes for at lufte ud. Samtidig giver den lille vinduesåbning mulighed for at tilkalde hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt, lyder det afrundende fra Jakob Petersen.

Scandic CPH Strandpark kunne den 17. maj 2021 klippe det røde bånd og byde de allerførste gæster officielt velkommen.

_DSC2754 copy

 

Emner: Æstetik og design, Nyheder, Energivinduer, Inspiration, Dagslys

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev