Planlæg vinduesmontagen effektivt fra starten

24. januar 2019

_U5R7966

Uanset projektets størrelse sparer du kostbare arbejdstimer, når du fra starten planlægger montage og levering af elementerne sammen med os. Så undgår du bl.a. flaskehalse og mindsker risikoen for unødige tunge løft.  

Jo mindre behov for oplagring og håndtering af dine materialer på byggepladsen, jo bedre for både byggeprocessens effektivitet og dit arbejdsmiljø. Vi kan hjælpe dig i planlægningsfasen med at komme optimalt fra start, så du undgår ventetid og unødig manuel håndtering. 

Husk også, at Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg i sin seneste vejledning om vindueshåndtering stiller til krav din planlægning af vinduesleverancerne. Det betyder bl.a., at du har ansvar for at sikre, at vinduerne leveres i den rækkefølge, der passer optimalt ind i montageforløbet.

Du kan læse hele vejledningen om håndtering af vinduer og glasfacader her:

Håndtering af vinduer og glasfacader

Kom pludselige overraskelser og flaskehalse i forkøbet
Uanset om du laver vinduesudskiftning på et parcelhus eller installerer vinduer i nyt etagebyggeri, opnår du den mest effektive proces, når du planlægger forløbet i detaljer fra starten.

Vi står klar med råd og vejledning og kan fx hjælpe dig med udførlige leveranceplaner, så du på forhånd ved, hvilke elementer der leveres hvornår, hvordan og hvorhenne på din byggeplads.  

På den måde kan vi sammen tage højde for særlige forhold, så du undgår pludselige overraskelser og flaskehalse, når byggeprocessen går i gang. Samtidig minimerer du risikoen for unødige tunge løft til gavn for arbejdsmiljøet på byggepladsen.  

- Vi sørger for, at elementerne leveres på det rette sted og placeres i præcis den rækkefølge, du skal bruge dem. Det betyder fx, at de bliver vendt den vej, der passer ind i din arbejdsproces. Det sparer ikke kun kostbar tid på håndteringen af vinduerne, men bidrager også til, at du nemmere kan tilrettelægge de øvrige arbejdsprocesser på byggepladsen

Det fortæller Project Manager Ian Adams fra VELFAC, som bl.a. har været med til at sikre effektiv byggepladslogistik på projektet Frederiks Plads i Aarhus. Du kan læse mere om projektet her:

Aarhus bydel åbner for lys og liv ved havnen 

Læs også om Danmarks største renovering, hvor VELFAC bidrager med både vindueselementer og planlægning, så projektet kører på skinner med løbende vindueslevering:

Kæmperenovering kører som et urværk

Blev bedre rustet til selve montagearbejdet

Også når det gælder selve arbejdet med indbygning og montage af vindueselementer, kan du med fordel trække på os. Vi kan bl.a. hjælpe dig med viden og mange års erfaring med forskellige typer af fastgørelse og løsninger til indbygning, og hvordan de påvirker jeres montageproces.

Du finder din VELFAC kontaktperson her:

Tømrermester

Vinduesmester

Du kan samtidig frit downloade vores montagevejledninger til VELFAC vinduer og døre. De angiver præcist, hvordan du tilrettelægger montagen, så du opnår et korrekt resultat, og processen forløber med minimal risiko for forsinkelser eller arbejdsulykker.

Du finder dem her:

Montagevejledninger

Emner: Renovering, Udskiftning af vinduer, Nyheder, Rådgivning

Seneste artikler

Populære artikler