Samarbejde giver nye unikke udtryksmuligheder og funktioner til det moderne typehus

11. juli 2014

Med det nye samarbejde mellem Velfac og eurodan-huse har huskøberen udsigt til endnu flere muligheder for at sætte et unikt kvalitetspræg på typehuset. Samarbejdet omfatter eksklusiv levering af vinduer og døre i serierne Velfac Ribo og Velfac 200, der bl.a. kan tilpasses BK2020-kravene og som standard har integreret indbrudssikring.

Samarbejde med Velfac giver unikke udtryksmuligheder

Siden eurodan-huse i 1980’erne gjorde op med forestillingen om typehuset som en anonym metervare, er mulighederne for, at huskøberen selv kan sætte sit præg på husets udtryk, bare fortsat med at vokse. Derfor er det kun naturligt, at eurodan-huse nu har indgået samarbejde med Velfac om eksklusiv levering af vinduer og døre til alle firmaets huse.

Typehuse med et ekstra touch    
-
Velfac står for både lækkert design og solid funktionalitet, der kan tilpasses til den enkelte boligejers unikke ønsker og behov, og dermed passer de perfekt til vores koncept, fortæller adm. direktør Thomas Dahl fra eurodan-huse og fortsætter:

- Vores ambition er at levere moderne huse, som danner optimale rammer omkring menneskers tilværelse i forhold til arkitektonisk udtryk, komfort, energiforbrug, minimering af vedligeholdelse vedligeholdelsesbehov osv. Vi oplever, at huskøberne generelt gerne vil have lidt ekstra, og med det omfattende udvalg fra Velfac kan vi nu tilbyde dem alt det, de ønsker i forhold til deres vinduer og døre. 

- Både eurodan-huse og Velfac er synonyme med den kvalitet og de muligheder for unikke løsninger, som kunderne efterspørger, når de bygger nyt. Når man fremover vælger et hus fra eurodan-huse, får man Velfac med i købet, supplerer salgsdirektør Morten Rosager Andersen fra Velfac.    

Meget mere end et vindue
Særligt Velfac 200-serien matcher den moderne huskøbers ønske om muligheder for at få et unikt udtryk og sætte et individuelt præg på boligen. Serien består af dansk designede vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu, som med sine enkle udtryk matcher de rene linjer i moderne dansk byggeri og i kraft af sine smalle profiler lukker 15-30 pct. mere dagslys ind end traditionelle vinduer og glasdøre.

Derudover minimerer træ/alu-kombinationen behovet for vedligeholdelse, vinduerne kan leveres med 3-lags ruder, så de lever op til kravene til lavenergiklasse 2020. Endelig er såvel Velfac 200-serien som Velfac Ribo som standard udstyret med integreret indbrudssikring i form af bl.a. forstærkede beslag og en indvendig glasliste på Velfac 200, der sikrer, at ruden ikke kan fjernes udefra. Vinduerne fra Velfac er testet efter streng engelsk standard, da der ikke stilles krav til sikring af vinduer på det danske marked.

- Vores kunder får fremover vinduer og døre med langt større værdi, men til samme pris som tidligere. Den ekstra kvalitet ud i alle detaljer og på alle niveauer gør det endnu lettere at få et typehus, som passer til den enkelte kundes unikke ønsker og behov, understreger Thomas Dahl. 

For yderligere information, kontakt:
Morten Rosager Andersen | salgsdirektør, Velfac A/S | 
+ 45 22 56 75 71 | mra@velfac.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | PR- og kommunikationsrådgiver, Marketing Bureauet | 
+ 45 31 31 48 52 | anja@marketingbureauet.com

Emner: Presse, Nyheder

Seneste artikler

Populære artikler