Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Kontrastfyldt boligdesign forgylder aarhusiansk torv

26. marts 2021

Aarhus er blevet et arkitektonisk guldkorn rigere med Guldhuset, som giver en gylden udsigt på hjørnet af Vesterbro Torv. Den verdensberømte arkitekt Julien de Smedt har tegnet den nybyggede ejendom, der har til formål både at skille sig ud fra og være tro mod nabobygningerne.

Læs mere »

Ingen lugt eller farlig kemi: VELFAC runder 20 år med Indeklimamærket

26. marts 2021

Som noget helt særligt har VELFAC i over to årtier kunnet dokumentere, at vores vinduer har lav afgasning, og hverken afgiver farlige stoffer eller generende lugte.

Læs mere »

Derfor får dine kunder mest ud af 3-lagsruder

1. februar 2021

Fra 1. februar 2021 skal dine kunders nye vinduer i langt de fleste tilfælde være A-mærkede. Vi anbefaler samtidig, at du bruger 3-lagsruder, da det giver dine kunder den bedste løsning samlet set. Læs her hvorfor.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Dét skal du vide om 2- og 3-lagsløsninger

29. oktober 2019

Nye energivinduer kan give enhver bolig et tiltrængt løft, men 3-lagsløsninger er ikke altid det bedste valg for alle. Vi guider dig til den mest optimale vinduesløsning for din kundes hus.

Læs mere »

Vestjysk byggeri har gyldne DGNB-udsigter

5. marts 2019
Friis & Moltke, der har varetaget totalentreprisen på byggeriet af Din Forsynings nye administrationsbygning i Esbjerg, kan snart indstille projektet til DGNB. Bygherren går efter guldet – og med god grund, for alt fra facadevinduer til udendørsarealer er gennemsyret af bæredygtige dogmer.  
Læs mere »

Hemmeligheden bag de duggede ruder

7. november 2018

Dug på ruderne er helt almindeligt i efteråret, når temperaturforskellen på ude og inde bliver større. Men hvad betyder det for boligejeren? Vi giver dig hurtigt overblik, så du bliver bedre klædt på til at hjælpe dine kunder.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler