Vi giver dig inspiration til snakken med boligejeren

2. april 2020

vinduerforlivet

Med de rette argumenter og eksempler kan du nemt rådgive boligejeren om det optimale valg af vinduer og øge chancen for at lande opgaven. Brochuren ”Vinduer for livet” gennemgår hele boligejerens beslutningsproces, og du får inspiration til svar på de mange spørgsmål, som kan opstå undervejs. På den måde bliver du langt bedre klædt på til at rådgive boligejeren. 

Hvilken indflydelse har vinduernes glasareal på indeklimaet i huset? Hvordan kan vinduerne være med til at sænke varmeregningen? Hvad betyder vinduesdesignet for den samlede oplevelse af boligen? Og hvad skal man som boligejer være opmærksom på, inden man kaster sig ud i en vinduesudskiftning?

Som tømrer står du i en stærk position til at rådgive boligejeren om vinduesinvesteringen, og har du svarene i orden, går samtalen meget lettere. Når du står klar med de rette argumenter og eksempler, øger du også chancen for, at det bliver dig, der lander vinduesopgaven.  

Få overblik over hele boligejerens vinduesproces

Vores brochure ”Vinduer for livet” giver dig komplet overblik over hele boligejerens proces og de valg, som skal træffes undervejs – lige fra design og funktioner til forberedelsen af montagen og tjek af kvaliteten i de færdigmonterede vinduer. Så kan du hente nyttig inspiration og komme på forkant med de mange spørgsmål, som boligejeren har.

Du kan frit læse ”Vinduer for livet” på din mobil, tablet eller PC her

Husk også at rådgive om energirenovering

Vidste du, at 34 procent af boligejerne i Danmark ifølge en nylig undersøgelse har energimærke E eller lavere? Dermed er der stadig et stort potentiale for energirenovering og vinduesudskiftning rundt om i landet.

Her bør du snakke med boligejeren om, hvordan huset i det hele taget er isoleret. Er der dårlig isolering, vil vedkommende nemlig ikke få den fulde værdi af sine nye vinduer. Omvendt vil nye lavenergivinduer i et velisoleret hus bidrage væsentligt til, at boligejeren får udnyttet potentialet for energibesparelser fuldt ud. Vores salgschef Peer Bertelsen uddyber:

- I den forbindelse er det faktisk en rigtig god idé, at du anbefaler at skifte til lavenergivinduer i tre lag, da de giver den bedste isolering og bidrager til optimal komfort i hele hjemmet. Boligejeren vil fx kunne placere møblerne, som vedkommende har lyst til, uden at skulle tage hensyn til træk fra vinduerne. Trelagsvinduer er en god investering og giver boligejeren sikkerhed, hvis huset skal sælges, da det også vil fremstå godt i energimærkningsrapporten.

Har du i øvrigt styr på, hvordan du bruger energitilskuddet aktivt i dit salgsarbejde? Ellers kan du læse mere her

Emner: Tips og råd, Renovering, Nyheder, Byggeri, Rådgivning

Seneste artikler

Populære artikler