Tips og gode råd til boligejere

Ny udstilling giver inspiration til vinduesudskiftningen

03. september 2019

Billede 2-1

Udskiftning af vinduerne kan give anledning til en række overvejelser, så det kan ofte betale sig at hente ny inspiration. Derfor holder den nye vinduesudstilling i Rødovre, VELFAC VinduesHuset, åbningslørdag d. 7. september. Udover at hente nye ideer på vinduesudstillingen kan alle besøgende få råd og vejledning, deltage i konkurrencer og stille den lille sult. 

Efterårets komme med lavere temperaturer og barskere vejrlig giver ofte anledning til at se på facaden med friske øjne. Hos VELFAC mærker man tydeligt, at vinduerne står højt på listen, når boligejere overvejer at renovere huset. Derfor opfordrer vinduesproducenten alle til at kigge forbi til åbningsfest i VELFAC VinduesHuset på Islevdalvej 98 i Rødovre den 7. september kl. 10-14. Udover at kunne opleve en bred palette af vinduer og døre, herunder tilbehør og glas, byder dagen også på konkurrencer, aktiviteter til børnene og lidt godt til ganen.

Åbningsfest med masser af aktiviteter
- Overvejer du en vinduesudskiftning, er det værd at tænke over, at valget af vinduesdesign spiller en afgørende rolle for din boligs samlede udtryk. Derfor kan det være en god idé, at du sætter dig godt ind i dine muligheder og henter konkret inspiration, inden du lægger dig fast på en beslutning.

Det fortæller privatrådgiver hos VELFAC Klaus Tiedemann, som understreger, at åbningsfesten har meget at byde på for alle, der savner inspiration og gode råd til en kommende vinduesudskiftning. Den nye udstilling rummer nemlig ikke bare helt nye muligheder for at studere facadeløsninger. Kigger du forbi til åbningslørdagen kan du også møde fire forskellige slags rådgivere, som kan hjælpe dig med dit vinduesprojekt, forklarer han:

- Uanset dit behov får du mulighed for at dele dine indledende tanker med de rette fagfolk, så du bliver mere tryg i din beslutning. Arkitekten kan på baggrund af husets stil bl.a. vejlede om vinduestyper og placering af vinduer, så du får mere lys ind. Vores lydspecialist kan give gode råd omkring forespørgsler vedrørende akustik og støj. En erfaren og selvstændig tømrermester med særlig indsigt i løsninger fra VELFAC – også kaldet en VELFAC VinduesMester – kan rådgive dig om montagen. Sidst men ikke mindst står vores egne konsulenter klar til at vejlede dig på bedste vis, så du får optimale forudsætninger for at komme trygt og sikkert i mål med dit vinduesprojekt.

Vejledning og inspiration hver dag
Som supplement til åbningsfesten lægger den nye udstilling lokaler til flere lørdags-begivenheder, der vil kunne lette beslutningsprocessen for alle, som overvejer at få nye vinduer. På VELFAC.dk kan du holde dig opdateret omkring kommende aktiviteter, som bl.a. byder på gratis arkitekthjælp, rådgivning omkring montage og lørdagsåbent med VinduesMester.

Uanset hvilken dag du lægger vejen forbi udstillingen, står der rådgivere klar til at byde dig velkommen i nye omgivelser, hvor du kan opleve vinduer og døre fra VELFAC til ethvert behov fulgt op af den bedste vejledning.

Vinduesudskiftning betaler sig
Uafhængigt af hvilket design, du foretrækker, er det ifølge Klaus Tiedemann vigtigt at huske på, at energiforbedrende tiltag som vinduesudskiftninger altid vil være en god investering. Det øger nemlig ikke bare husets værdi men reducerer også den årlige varmeregning. F.eks. viser tal fra brancheorganisationen VinduesIndustrien, at udskiftning af samtlige vinduer og døre på et almindeligt parcelhus kan reducere varmeudgifterne med op mod 3-5.000 kr. årligt.

Vil du blive klogere på, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at erstatte vinduerne med en ny, energirigtig variant, kan du med fordel gøre brug af vores gratis energiberegner.

Du kan også læse mere om den nye udstilling i VELFAC VinduesHuset her.

Billede 3-1

Billede 1-2

 

 

 

 

 

 

 

Billede 4-1

 

 

 

 

 

 

 

Emner: Tips og råd, Udskiftning af vinduer, Nyheder

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev