Tips og gode råd til boligejere

Oplev dine nye VELFAC vinduer i vores udstillinger

24. marts 2022

raadgivning1456_CTA_1370x772

Dine vinduer og døre skal holde i mange år, så du skal være sikker på, at du træffer et valg, der passer til din bolig og til din families behov og ønsker. Hvilken stil og farve passer til din bolig? Skal det være moderne eller klassisk? Hvilke funktionaliteter har I brug for? Nu og i fremtiden?

Der er mange ting at tage højde for, men i vores udstillinger kan du se og mærke dine muligheder, så det bliver nemmere at give boligdrømmene form.

Udstillinger i Horsens og Rødovre

VELFAC har udstillinger i både Horsens og Rødovre, hvor du kan se og prøve vinduer og døre i alle vores serier. Her kan du også få inspiration og professionel rådgivning af vores faguddannede konsulenter.

Ofte vil du kunne møde en VELFAC VinduesMester i udstillingen på lørdage, som har stor erfaring med montering af døre og vinduer fra VELFAC. Input fra fageksperter, som kan se dit projekt lidt udefra, kan hjælpe dig godt på vej til at vælge den rigtige løsning.

Book tid til rådgivning i udstillingen

 

raadgivning2100_CTA_1370x772
 
Se farverne, og mærk grebene

Når du booker et besøg i vores udstilling, vil du blive mødt af en rådgiver, som har god tid til at sætte sig ind i dit projekt. Sammen med rådgiveren kan du få indblik i, hvilke muligheder du har for at vælge vinduer og døre, der visuelt matcher din bolig, og du kan få inspiration til løsninger, du måske ikke selv havde tænkt på.

Udover at se farveprøver, rammer og ruder, kan du også kigge nærmere på mulighederne for tilbehør i form af låse, greb m.v. En ting er at se billeder af et vindue, noget andet er at åbne og lukke det selv, så du kan mærke grebet i hånden.

Sammen med rådgiveren vil du få en gennemgang af muligheder i forhold til børne- og indbrudssikring, som kan skabe større tryghed, samt funktioner som automatisk opluk og ventilation, der sikrer komfort i dagligdagen. Alt sammen elementer, som du med fordel kan tænke ind i projektet fra starten.

 

raadgivning1640_CTA_1370x772

 
Book et møde, og undgå ventetid

Du er altid velkommen i vores udstillinger, men hvis du vil være sikker på, at rådgiveren har tid, anbefaler vi, at du booker et møde på forhånd. Så har du også mulighed for at indsende tegninger eller andet materiale, så rådgiveren kan forberede sig til mødet.

 

Book tid til rådgivning i udstillingen

Emner: Tips og råd, Inspiration

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev