Tips og gode råd til boligejere

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (7)
Besøg en VELFAC udstilling og få kompetent rådgivning og mærk kvaliteten Find udstilling
+
Besøg en VELFAC udstilling og få kompetent rådgivning og mærk kvaliteten Find udstilling

Besøg en VELFAC vinduesudstilling og oplev kvaliteten

VELFAC har udstillinger i både Horsens, Rødovre og Middelfart, hvor du kan se samt prøve vinduer og døre i alle vores serier. 

Rådgivning

Dine vinduer og døre skal holde i mange år, så du skal være sikker på, at du træffer et valg, der passer til din bolig og til din families behov og ønsker. Hvilken stil og farve passer til din bolig? Skal det være moderne eller klassisk? Hvilke funktionaliteter har I brug for? Nu og i fremtiden?

Der er mange ting at tage højde for, men i vores udstillinger kan du se og mærke mulighederne, så det bliver nemmere at give boligdrømmene form.

Find din nærmeste udstilling

Bemandede udstillinger i Horsens og Rødovre

 

VELFAC har udstillinger i både Horsens og Rødovre, hvor du kan se og prøve vinduer og døre i alle vores serier. Her kan du også få inspiration og professionel rådgivning af vores faguddannede konsulenter.

Ofte vil du kunne møde en VELFAC VinduesMester i udstillingen på lørdage, som har stor erfaring med montering af døre og vinduer fra VELFAC. Input fra fageksperter, som kan se dit projekt lidt udefra, kan hjælpe dig godt på vej til at vælge den rette løsning.

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (1)
1 / 4. I vores udstillinger kan du opleve alt fra vinduer til hoveddøre, terrasse- og skydedøre.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (2)
2 / 4. Prøv forskellige åbnefunktioner og vælg den, der passer bedst til dit behov.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (4)
3 / 4. Få hjælp af vores kompetente rådgivere.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (6)
4 / 4. Se forskellige farver og varianter, så du er helt sikker, inden du køber dine vinduer.

Prøv forskellige åbnefunktioner, oplev farverne og mærk grebene

 

Når du booker et besøg i vores udstilling, vil du blive mødt af en rådgiver, som har god tid til at sætte sig ind i dit projekt. Sammen med rådgiveren kan du få indblik i, hvilke muligheder du har for at vælge vinduer og døre, der visuelt matcher din bolig, og du kan få inspiration til løsninger, du måske ikke selv havde tænkt på.

Udover at se farveprøver, rammer og ruder, kan du også kigge nærmere på mulighederne for tilbehør i form af låse, greb m.v. En ting er at se billeder af et vindue, noget andet er at åbne og lukke det selv, så du kan mærke grebet i hånden.

Sammen med rådgiveren vil du få en gennemgang af muligheder i forhold til børnesikring og indbrudshæmmende foranstaltninger, som kan skabe større tryghed, samt funktioner som automatisk opluk og ventilation, der sikrer komfort i dagligdagen. Alt sammen elementer, som du med fordel kan tænke ind i projektet fra starten.

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (8)

Book et møde og undgå ventetid.

Du er altid velkommen i vores udstillinger. Hvis du vil være sikker på at undgå ventetid, anbefaler vi, at du booker et møde med en rådgiver på forhånd. 

 

Mere om
Rådgivning

Udskiftning af vinduer: Få styr på reglerne

Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret. Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret.

Besøg en VELFAC vinduesudstilling og oplev kvaliteten

VELFAC har udstillinger i både Horsens, Rødovre og Middelfart, hvor du kan se samt prøve vinduer og døre i alle vores serier. VELFAC har udstillinger i både Horsens, Rødovre og Middelfart, hvor du kan se samt prøve vinduer og døre i alle vores serier.

Montering af vinduer: 5 gode råd, inden håndværkeren kommer på besøg

Montering af dine nye vinduer er et samarbejde mellem dig som husejer og håndværkeren, og jo bedre samarbejdet er, desto større er sandsynligheden for en god proces og et godt resultat. Her er 5 gode råd til, hvordan man bedst forbereder et besøg af håndværkeren. Montering af dine nye vinduer er et samarbejde mellem dig som husejer og håndværkeren, og jo bedre samarbejdet er, desto større er sandsynligheden for en god proces og et godt resultat. Her er 5 gode råd til, hvordan man bedst forbereder et besøg af håndværkeren.
Alle artikler om Rådgivning