Tips og gode råd til boligejere

Store vinduer byder natur og lys indenfor i huset på Fanø

11. maj 2022

VELFAC 200 Energy 3-lags vinduer i helårshus

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store vinduer ud mod klitterne.

Marie Horn og Per Bakkerud var helt klar over, hvad de gik efter, og var velforberedte, da de mødtes med designeren fra Skanlux. Både Marie og Per har pensionsalderen indenfor rækkevidde, men at bygge sit eget drømmehus var en disciplin ingen af dem havde prøvet kræfter med før. Det afskrækkede dem dog ikke.

Vi synes Trend-huset fremstår meget ‘delikat’ med den materialestandard, det er født med,” fortæller Marie Horn. 

Fra sommerhus til helårshus mellem klitterne

Parret havde oprindeligt forelsket sig i Trend-huset fra Skanlux - et sommerhus, de havde set hos nogle bekendte. Et hus, der med sit stringente og delikate udtryk, passede rigtig godt til deres byggegrund på Fanø.

Men der var et krav fra parrets side: Det skulle bygges som et helårshus. Sammen med byggefirmaet fik parret således skabt en planløsning, som opfyldte alle ønsker og tilpasset de krav, der var til den smukke naturgrund på Fanø.

VELFAC 200 Energy 3-lags vinduer i helårshus

Eksklusive materialer og minimal vedligeholdelse

Trend-huset er gennemgående bygget af en høj materialestandard. Valg af træ og natur i indretning og byggematerialer har dannet et spil af lækre nuancer, som sammen skaber en rolig atmosfære og helt naturligt smelter ind i naturens omgivelser.

Med loft til kip og akustiklofter i alrummet har huset fået vinduer, som giver et skønt flow mellem alrummet og naturen udenfor, skabt af VELFAC 200 Energy 3-lags vinduer.

Med store VELFAC vinduer og døre af god kvalitet får huset et smukt lysindfald,” fortæller Marie Horn. 

VELFAC 200 Energy 3-lags vinduer i helårshus

Ro, lys og luft i centrum

Husets hjerte er køkken-alrummet, som er det rum, Marie og Per opholder sig mest i. Når solen titter frem gennem vinduerne, er køkkenøen badet i solstråler og fremstår nærmest som en forlængelse af naturen udenfor. Fornemmelsen af sommerhusstemning blander sig med det moderne hus og bidrager til den rolige atmosfære, der indbyder i hjemmet.

Både ude og inde er der hyggelige kroge og siddepladser, som indbyder til ro og samvær. På den ene side af huset er der en overdækket terrasse med udsigt til klitterne, mens der på den anden side er en unik og åben terrasse.

VELFAC 200 Energy 3-lags vinduer i helårshus

Et vindue er ikke bare et vindue

Hos VELFAC elsker vi vinduer, og for det blotte øje ser alle vinduer måske ret ens ud. Ikke for os, vi er passionerede af detaljen. Vi indrammer jo, trods alt, din verden med vinduer og døre.

Når det handler om vinduer og døre, findes der uendelig mange muligheder for design, form og farver.

Vi har listet en række artikler, du måske vil finde interessante, hvis du går med tanker om at bygge nyt eller står overfor et større eller mindre renoveringsprojekt. Måske du blot lige nu er ude for at samle inspiration til dit kommende drømmehus.

  • Kundecase, bliv inspireret af andres løsninger.
  • Lysguiden, 4 kapitler med tips til at udnytte dagslyset bedre.
  • Galleri, masser af inspiration til nye vinduer og døre.
  • Processen, få en køreplan for, hvordan du kommer fra drømme til et projekt.

72 siders guide fyldt med inspiration til nye dører og vinduer

Emner: Tips og råd, Renovering, Nybyg, Inspiration

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev