Tips og gode råd til boligejere

Fanø1_1440x812
Tal med VELFAC om dine vinduesdrømme Kontakt os i dag
+
Tal med VELFAC om dine vinduesdrømme Kontakt os i dag

Store vinduer giver mere lys til sommerhuset

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne.

Kundehistorier Dagslys

Marie Horn og Per Bakkerud var helt klar over, hvad de gik efter og var velforberedte, da de mødtes med designeren fra Skanlux. Både Marie og Per har pensionsalderen indenfor rækkevidde, men at bygge sit eget drømmehus var en disciplin ingen af dem havde prøvet kræfter med før. Det afskrækkede dem dog ikke.

Vi synes Trend-huset fremstår meget ‘delikat’ med den materialestandard, det er født med,” fortæller Marie Horn. 

 

 

 

Fra sommerhus til helårshus mellem klitterne

 

Parret havde oprindeligt forelsket sig i Trend-huset fra Skanlux - et sommerhus, de havde set hos nogle bekendte. Et hus, der med sit stringente og delikate udtryk, passede rigtig godt til deres byggegrund på Fanø.

Men der var et krav fra parrets side: Det skulle bygges som et helårshus. Sammen med byggefirmaet fik parret således skabt en planløsning, som opfyldte alle ønsker og tilpasset de krav, der var til den smukke naturgrund på Fanø.

Fanø2_1440x812
1 / 4. Spisestuen med masser af lys og VELFAC 200 terrassedør
Fanø4_1440x812
2 / 4. Terrassedøren forbinder nemt ude- og indelivet.
Fanø5_1440x812
3 / 4. Husets stue med store vinduespartier med smalle rammer får meget dagslys.
Fanø3_1440x812
4 / 4. Facaden er holdt i sorte nuancer.

Eksklusive materialer og minimal vedligeholdelse

 

Trend-huset er gennemgående bygget i en høj materialestandard. Valg af træ og natur i indretning og byggematerialer har dannet et spil af lækre nuancer, som sammen skaber en rolig atmosfære og helt naturligt smelter ind i naturens omgivelser.

 

Med loft til kip og akustiklofter i alrummet har huset fået vinduer, som giver et skønt flow mellem alrummet og naturen udenfor, skabt af VELFAC 200 3-lags vinduer.

 

Med store VELFAC vinduer og døre af god kvalitet får huset et smukt lysindfald,” fortæller Marie Horn. 

 

 

 

Ro, lys og luft i centrum

 

Husets hjerte er køkken-alrummet, som er det rum, Marie og Per opholder sig mest i. Når solen titter frem gennem vinduerne, er køkkenøen badet i solstråler og fremstår nærmest som en forlængelse af naturen udenfor. Fornemmelsen af sommerhusstemning blander sig med det moderne hus og bidrager til den rolige atmosfære, der indbyder i hjemmet.

Både ude og inde er der hyggelige kroge og siddepladser, som indbyder til ro og samvær. På den ene side af huset er der en overdækket terrasse med udsigt til klitterne, mens der på den anden side er en unik og åben terrasse.

 

 

 

Et vindue er ikke bare et vindue

 

Hos VELFAC elsker vi vinduer, og for det blotte øje ser alle vinduer måske ret ens ud. Ikke for os, vi er passionerede omkring detaljen. Vi indrammer jo, trods alt, din verden med vinduer og døre.

Når det handler om vinduer og døre, findes der uendelig mange muligheder for design, form og farver.

 

Vi har listet en række artikler, du måske vil finde interessante, hvis du går med tanker om at bygge nyt eller står overfor et større eller mindre renoveringsprojekt. Måske du blot lige nu er ude for at samle inspiration til dit kommende drømmehus.

 

  • Kundecases, bliv inspireret af andres løsninger.

  • Lysguiden, 4 kapitler med tips til at udnytte dagslyset bedre.

  • Galleri, masser af inspiration til nye vinduer og døre.

  • Processen, få en køreplan for, hvordan du kommer fra drøm til projekt.
VinduerForLivet_CTA_1150x820

Få inspiration i vores store katalog og find de rette vinduer til dit projekt 

 

Mere om
Kundehistorier
VELFAC

Store vinduer giver mere lys til sommerhuset

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne. På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne.

Ejendomsmægleren valgte VELFAC vinduer og døre til sin boligrenovering

I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere. I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere.

Værdistigning og bedre indeklima med ny skydedør og vinduer

Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VELFAC VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning. Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VELFAC VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning.
Alle artikler om Kundehistorier
Dagslys

Velkommen ind: Gamle skibscontainere genanvendes til unik bolig

Stilrene vinduer fra vores vinduesserie VELFAC 200 inviterer mest muligt sollys ind i et helt særligt parcelhus i Tarm. Huset er bygget af seks gamle skibscontainere, som forbindes med hjælp fra de store vinduespartier, og takket være en række smarte løsninger er energiudgifterne et stort rundt nul. Stilrene vinduer fra vores vinduesserie VELFAC 200 inviterer mest muligt sollys ind i et helt særligt parcelhus i Tarm. Huset er bygget af seks gamle skibscontainere, som forbindes med hjælp fra de store vinduespartier, og takket være en række smarte løsninger er energiudgifterne et stort rundt nul.
VELFAC

Store vinduer giver mere lys til sommerhuset

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne. På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne.

Få mere dagslys med unikt designvindue med smalle rammer

VELFAC 200 vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet. VELFAC 200 vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet.
Alle artikler om Dagslys