Syv gode grunde til at vælge VELFAC – vinduer for livet

8. april 2015

Stort designer hus med mange moderne vinduer uden sprosser

1. Nem vedligeholdelse

VELFAC vinduer kræver stort set ingen vedligeholdelse. Aluminium på ydersiden modstår al slags vejr og skal aldrig males, mens de indvendige trækarme skaber en varm atmosfære.

2. Indbygget indbrudssikring 
Gamle vinduer er tyvenes foretrukne vej ind i huset. Vores vinduer har indbygget indbrudssikring med forstærkede hængsler og beslag samt sikkerhedslimede ruder, og så vælger tyven som regel et andet hus.

3. Mindre varmeregning
Vores vinduer er designet til at holde på varmen og udnytte den gratis energi fra solen optimalt – og det kan tydeligt ses på din varmeregning.

4. Sikkerheden er i højsædet
Alle vores beslag er gennemtestet og specialproduceret til at modstå minimum 500 timers salttågetest for at undgå korrosion. Beslagene er desuden dobbeltsikrede for at holde vinduet på plads, hvis uheldet er ude

5. Vi holder, hvad vi lover – med garanti
Vi tester løbende vores vinduer for at sikre, at de holder, hvad vi lover. Derfor giver vi 10 års garanti på vinduer og døre i træ og aluminium og 5 års garanti på trævinduer, facade- og terrassedøre.

6. Reservedele og opdateringer i minimum 25 år
Hos VELFAC garanterer vi, at vi kan levere reservedele og opdateringer til alle vores vinduessystemer i minimum 25 år efter levering.

7. Vi ved, hvad vi taler om
VELFAC har designet og produceret facadevinduer i mere end 60 år. Den erfaring bruger vi hver dag til at sikre dig vinduer i højeste kvalitet.

Få inspiration i vores galleri eller Visualizer.

Emner: Før du køber vinduer

Seneste artikler

Populære artikler

Tilmeld nyhedsbrev