Tips, inspiration og gode råd om vinduer

Video: Få svar fra fagfolk i VELFAC vindueshuset

23. januar 2018

 

 

Læs mere »

Renoverer du hus? Det skal du vide, før du vælger vinduer

25. oktober 2016

En ombygning af et hus, der har stået i en årrække, vil naturligt byde på masser af overvejelser om både store og små detaljer.

Huset er måske bygget i funkisstilen, eller måske er det et bondehus fra forrige århundrede, og det er i ethvert tilfælde en god ide at tage udgangspunkt i stilen og overveje, om man skal holde sig til den og bevare det nuværende udtryk, f.eks. med bondehusvinduer, eller man vil opdatere huset og få det til at se mere tidssvarende ud.

Læs mere »

Bygger du nyt hus? Det skal du vide, før du vælger vinduer

25. oktober 2016

Der er mange ting, man skal have med i sine overvejelser, når man bygger et nyt hus. Et byggeprojekt er en lang proces med mange lektier og lærepenge, og der dukker ofte overraskelser op undervejs. Derfor er det klogt så tidligt som muligt at overveje, hvilken type vinduer, der er behov for i huset.

Læs mere »
New Call-to-action

Syv gode grunde til at vælge VELFAC – vinduer for livet

8. april 2015
Læs mere »

6 overvejelser inden du køber vinduer

12. februar 2014
Nye vinduer er en stor investering. Bliv klædt godt på til at tage den rigtige beslutning ved at gøre dig nogle overvejelser inden du køber.
Læs mere »

Gode råd til nybyggeri: Find tips for husbyggere her

2. juni 2013

Skal du bygge nyt eller lave en tilbygning, er der mange aspekter omkring dit indeklima, som du bør overveje allerede i planlægningsfasen.

Læs mere »

Gode råd før du skifter vinduer

2. juni 2013

Hvis du laver energiforbedringer i form af fx efterisolering og/eller udskiftning af de gamle vinduer, bliver din bolig pludselig væsentlig mere tæt end tidligere.

Læs mere »
Få flere tips til dine vinduer - mød VELFAC på facebook. Klik her.

Seneste artikler

Populære artikler

Tilmeld nyhedsbrev