Nyheder og aktuelt til professionelle

Vil du undgå fejl, spare tid på opgaven og få den rette løsning første gang? Så snak med os!

28. januar 2019

Du sparer tid og besvær og får samtidig lettere ved at levere den rigtige vinduesløsning i første hug, når du udnytter den ekspertise og erfaring, som dine leverandører har opbygget gennem årtier. Det er der faktisk 67 procent, der gør, viser en ny undersøgelse fra VELFAC blandt over tusind tømrere fra hele landet.  

Der er ikke noget at sige til, at tømrerne flokkes om kurser og faglige arrangementer efter fyraften. For det hjælper nemlig til at spare tid på opgaven, når du kender dine produkter og mulighederne helt til bunds. Og samtidig undgår du fejl og besvær og får nemmere ved at levere den helt rigtige løsning fra starten.

Faglige arrangementer hitter hos tømrerne
Alligevel er der stor forskel på, hvor tømrerne går hen for at holde sig opdateret på, hvad der sker i branchen. Det viser en ny undersøgelse, vi har fået lavet i slutningen af 2018 blandt omkring 1100 tømrermestre fra hele landet.

Helt konkret foretrækker 67 procent – eller mere end to tredjedele – af de tømrermestre, der har fokus på at udvikle deres forretning, at bruge den direkte rådgivning fra deres leverandører som kilde til ny faglig viden. De øvrige går derimod i tømmerhandlen for at holde sig opdateret. VELFAC salgschef Peer Bertelsen forklarer:

- Generelt har det stor værdi for tømrerne at komme på opkvalificerende kurser og deltage i fyraftensarrangementer. Det siger vores erfaring, og det er også det, undersøgelsen er med til at sætte en tyk streg under. Han fortsætter:

- For uanset om du arbejder bevidst med at skabe vækst og dyrke din egen forretning, så kan du trække på al den produktviden, projekterfaring og knowhow, vi som leverandør har opbygget gennem mange årtier. Og dét er netop med til at mindske risikoen for fejl, gøre hverdagen mindre besværlig og sikre, at du leverer den rigtige vinduesløsning til kunden første gang. 

Vintertid er kursustid
Særligt i vintermånederne, hvor en stor del af byggeriets aktivitet på grund af kulde og nedbør rykker inden døre, er det populært at afse tid til opkvalificering og efteruddannelse. Det handler i høj grad om at holde sig ajour, så man ikke taber terræn til konkurrenterne og fortsat kan tilbyde kunderne de nyeste løsninger, fortæller Peer Bertelsen:

- Inden for tømrerfaget sker der hele tiden noget, og alene når det gælder vinduesmontage, går udviklingen stærkt. Firmaerne konkurrerer blandt andet på, hvor effektivt de arbejder, og det giver et ekstra incitament til at holde sig opdateret, hvilket de kolde og mørke måneder egner sig godt til. Vi har derfor også planlagt flere træningsdage hen over de kommende måneder, slutter han af.

 

Emner: Udskiftning af vinduer, Rådgivning, VELFAC, Kundeundersøgelse, Forretningsudvikling, Tømrer

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev