Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Planlæg vinduesmontagen effektivt fra starten

15. februar 2018

Uanset projektets størrelse sparer du kostbare arbejdstimer, når du fra starten planlægger montage og levering af elementerne sammen med os. Så undgår du bl.a. flaskehalse og mindsker risikoen for unødige tunge løft.  

Læs mere »

Gør klar til forårets renoveringer – her er din hurtige tjekliste

15. februar 2018

Foråret står for døren, håndværkerfradraget er blevet permanent – og der er stadig tusindvis af boliger rundt om i landet med energimærke E eller lavere. Derfor får du her lidt hurtig inspiration, så du kan begynde at varme op til renoveringsdialogen med boligejerne.

Læs mere »

Kom på forkant med vinterarbejdet

19. december 2017

Om vinteren giver facadearbejde ofte udfordringer for udførende, der skal etablere de rette foranstaltninger til at imødegå kulde, fugt og nedbør. Vi giver dig hurtigt overblik, så du mindsker risikoen for vinterforsinkelser i dine vinduesprojekter.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Giv din kunde større boligglæde med støjreducerende vinduer

19. december 2017

Mange boliger over hele landet plages af støjniveauer over Miljøstyrelsens grænseværdier. Du kan med vinduerne lave effektiv støjreduktion og på den måde give boligejeren ekstra valuta for vinduesinvesteringen – og større boligglæde i det daglige.      

Læs mere »

Sådan får du styr på tilbagelagte fuger

19. december 2017

Undgå kvalitetsproblemer på grund af fugeplacering, når du udskifter ældre vinduer. Vi giver dig her en række enkle tips, så du styrer uden om faldgruberne ved tilbagelagt fugeplan i renoveringssager.

Læs mere »

Brug håndværkerfradraget rigtigt

19. december 2017

Husk, at dine kunder kan få fradrag, når de vælger at udskifte vinduer og terrassedøre. Nedenfor giver vi dig et overblik over, hvordan dine kunder bruger fradraget, og hvordan de nemt indberetter fradraget til SKAT.

Læs mere »

Ny Aarhus-bydel åbner for lys og liv ved havnen

15. december 2017

Omdannelsen af DSB’s tidligere værkstedsgrund i Aarhus til en åben, levende bydel sker med reference til byens klassiske teglstensbygninger samt fokus på dagslys og udsigt. ”Ambitionen er et moderne bymiljø, der også er tidssvarende om hundrede år,” fortæller partner i C. F. Møller Architects Michael Kruse.    

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Historiske slagtehuse får nyt liv som moderne ungdomsboliger

16. november 2017


Renoveringen af Odense Offentlige Slagtehuse har via fokus på dagslys, akustik og energi forvandlet de historiske bygninger til 119 unikke og moderne ungdomsboliger. Det er ikke mindst sket ved hjælp af projekttilpassede vinduesløsninger skabt i tæt samarbejde mellem arkitekt, totalentreprenør og vinduesproducenten.   

Læs mere »

Cirkulær byggeviden skal frem i lyset

2. oktober 2017

Flere førende byggeaktører er allerede nu i gang med cirkulært byggeri i praksis. Men skal potentialet forløses, kræver det markant mere videndeling på tværs af værdikæden. Sådan lød et af budskaberne, der blev fremført af bæredygtighedseksperter fra Lendager Arkitekter, MT Højgaard og Arkitema Architects ved et seminar om fremtidens cirkulære byggeri onsdag 27. september.  

Læs mere »

Sidste chance for håndværkerfradrag?

21. september 2017

Regeringens finanslovsudspil lægger op til, at håndværkerydelser ikke længere skal udløse fradrag. Derfor er det måske ved at være sidste chance for dine kunder, hvis de skal nå at bruge fradraget til fx vinduesudskiftning eller udskiftning af terrassedøren.  

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler