Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Vi hjælper dig med at efterleve Københavns Kommunes krav til fremtidige byggerier

11. maj 2021

Læs mere »

Vi er med til at uddele over 1 mia. støttekroner om året

6. maj 2021

Foto: Astrid Maria Rasmussen 

Når du samarbejder med VELFAC, samarbejder du med en partner, der hvert år er med til at uddele over 1 mia. kr. til miljø, forskning, sociale indsatser, børn & unge, kultur og samfund og aktive ældre.

Læs mere »

Kontrastfyldt boligdesign forgylder aarhusiansk torv

26. marts 2021

Aarhus er blevet et arkitektonisk guldkorn rigere med Guldhuset, som giver en gylden udsigt på hjørnet af Vesterbro Torv. Den verdensberømte arkitekt Julien de Smedt har tegnet den nybyggede ejendom, der har til formål både at skille sig ud fra og være tro mod nabobygningerne.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Ingen lugt eller farlig kemi: VELFAC runder 20 år med Indeklimamærket

26. marts 2021

Som noget helt særligt har VELFAC i over to årtier kunnet dokumentere, at vores vinduer har lav afgasning, og hverken afgiver farlige stoffer eller generende lugte.

Læs mere »

Tidlig involvering skaber kvalitet i DGNB-processen

2. marts 2021

Det resulterer i en smidig proces frem mod den efterspurgte DGNB-certificering, når leverandørerne er tidligt på banen med rådgivning og gennemsigtig dokumentation. For at imødekomme den øgede interesse for grønt byggeri har vi hos VELFAC senest oprustet med en inhouse DGNB-konsulent, der skal optimere rejsen mod det certificerede byggeri.

Læs mere »

Naturlige materialer er både godt for miljøet og indeklimaet

2. marts 2021

VELFAC vinduer og døre har en forventet levetid på 50 år, og kan genanvendes til andre formål efter endt levetid. Det skyldes, at de er fremstillet af genanvendelige materialer, som tilmed er godt for indeklimaet.

Læs mere »

Hold dig på forkant: Gode råd om bæredygtighed

19. februar 2021

Både private bygherrer, virksomheder og offentlige aktører efterspørger i større og større omfang bæredygtige løsninger. Men hvad betyder det? Og hvad kan du gøre? Vi er klar med anbefalinger, som du fx kan tage udgangspunkt i, når du selv snakker om bæredygtighed med dine egne kunder.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Fem skarpe om Bygningspuljen: Sådan bliver din kunde klar

19. februar 2021

OPDATERET d. 12. marts 2021 med seneste nyt fra Energistyrelsen

Næste ansøgningsrunde til Bygningspuljen åbner onsdag d. 7. april kl. 10. Har du forberedt dine kunder, så de forhåbentlig får del i de i alt 675 mio. kr.? Vi har samlet et hurtigt overblik over de vigtigste forhold, din kunde skal have styr på.

Læs mere »

VELFAC gør det nemmere at bygge bæredygtigt

2. februar 2021

Bæredygtigt byggeri og målet om DGNB-certificeringer stiller høje krav gennem hele beslutningskæden. Store dele af arbejdet starter hos leverandøren, som skal byde tidligt ind med omfattende rådgivning og dokumentation. Derfor har vi netop opdateret vores dokumentationspakker til projektmarkedet, så du som rådgiver hurtigt kan downloade og få overblik over samtlige produktserier.

Læs mere »

Bygningspuljen snart klar med udvidet positivliste

1. februar 2021

I første kvartal af 2021 åbnes der igen for tilskud til vinduesudskiftning, og vi har fået føjet endnu flere serier til positivlisten. Tag derfor fat i din kunde allerede nu og få afklaret alle spørgsmål, så kunden er klar til at ansøge, lige så snart puljen åbner.  

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler