Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Efteråret skal bruges på vinduestræning

7. september 2018

Praktisk træning i montage og justering af vinduer er efterspurgt blandt landets tømrere. Derfor følger vi nu op på forårets populære træningsdage, så du kan blive endnu skarpere til vinduesarbejdet ude hos dine kunder.

Læs mere »

Manglende BIM-standarder skærer toppen af tidsgevinsten

3. september 2018

Potentialet er stort, men alligevel udfordres det digitale byggeri af, at der ikke findes fælles standarder for BIM-objekter. Det gør nemlig, at både producenter og du som projekterende skal bruge unødig tid på tilpasninger fra projekt til projekt.

Læs mere »

Snak med kunderne om indbrudssikring før ferien

20. juni 2018

Sommeren er højsæson for indbrud, og landets tømrermestre kan derfor med fordel snakke med kunderne om indbrudssikring nu, før ferien sætter ind. Emnet er ikke mindst oplagt at tage op i forbindelse med renovering, hvor mange vælger at skifte vinduer, lyder det fra producenten Velfac.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Arkitekt-Oscar til BIG-designet alment byggeri i Nordvest

22. maj 2018

En strategi baseret på menneskets psykologiske behov har dannet grundlag for 65 nye BIG-tegnede familieboliger på Dortheavej i Københavns nordvest-kvarter. Strategien, der nu er prisbelønnet af Arkitektforeningen for at skabe den bedste ramme om det gode liv, skal fremover danne basis for Lejerbos kommende generation af nye almene boliger.

Læs mere »

Dansk Arkitektur Centers åbningsudstilling kaster nyt lys over fremtidens bolig

8. maj 2018

Dansk Arkitektur Centers åbningsudstilling Welcome Home slog officielt dørene op mandag i BLOX i København. Masser af gæster fra ind- og udland ventes at lægge vejen forbi og bl.a. blive klogere på samspillet mellem teknologi og bæredygtighed i fremtidens bolig.

Læs mere »

Årets Tømrer fejrer højsæson hele året

7. maj 2018

Svendborg-firmaet Lander & Gerlach er netop blevet kåret til Årets Tømrer 2018 ved awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i København. Tømrermester Sune Lander lægger ikke skjul på, at det går rigtigt godt i virksomheden: ”Vi oplevede faktisk samme aktivitet hen over vinteren, som vi ellers normalt kun ser i højsæsonen.”

Læs mere »

Gør klar til sommerens renoveringer – her er din hurtige tjekliste

6. maj 2018

Sommeren står for døren, håndværkerfradraget er blevet permanent – og der er stadig tusindvis af boliger rundt om i landet med energimærke E eller lavere. Derfor får du her lidt hurtig inspiration, så du kan begynde at varme op til renoveringsdialogen med boligejerne.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Inspiration er tømrerens vigtigste produkt

20. april 2018

Ny undersøgelse peger på, at rådgivning er det, der giver mest værdi for tømrermestre, når de søger viden om nye produkter og løsninger. Men det er ikke længere kun produktviden og teknisk knowhow, der efterspørges: Også dét at kunne levere inspiration til tømrerens egen dialog med kunderne får stigende betydning. Det fortæller Velfac, som står bag undersøgelsen.

Læs mere »

Oplev dagslysets enestående kvaliteter i påskedagene

28. marts 2018

Det er velkendt, at lys rimer på livskvalitet, men hvad kan du selv gøre for at få mere dagslys ind i hverdagen? Det kan du få svar på, når otte nye drømmehuse i påsken slår dørene op på Byg & Bo udstillingen i Skanderborg. Her giver danske byggefirmaer bl.a. deres bud på, hvordan dagslysets mange kvaliteter udnyttes bedst muligt i boligen.       

Læs mere »

Sådan får du styr på tilbagelagte fuger

19. marts 2018

Undgå kvalitetsproblemer på grund af fugeplacering, når du udskifter ældre vinduer. Vi giver dig her en række enkle tips, så du styrer uden om faldgruberne ved tilbagelagt fugeplan i renoveringssager.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler