Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Hold dig på forkant: Gode råd om bæredygtighed

19. februar 2021

Både private bygherrer, virksomheder og offentlige aktører efterspørger i større og større omfang bæredygtige løsninger. Men hvad betyder det? Og hvad kan du gøre? Vi er klar med anbefalinger, som du fx kan tage udgangspunkt i, når du selv snakker om bæredygtighed med dine egne kunder.

Læs mere »

Fem skarpe om Bygningspuljen: Sådan bliver din kunde klar

19. februar 2021

Næste ansøgningsrunde til Bygningspuljen åbner lige om lidt. Har du forberedt dine kunder, så de forhåbentlig får del i de i alt 675 mio. kr.? Vi har samlet et hurtigt overblik over de vigtigste forhold, din kunde skal have styr på.

Læs mere »

VELFAC gør det nemmere at bygge bæredygtigt

2. februar 2021

Bæredygtigt byggeri og målet om DGNB-certificeringer stiller høje krav gennem hele beslutningskæden. Store dele af arbejdet starter hos leverandøren, som skal byde tidligt ind med omfattende rådgivning og dokumentation. Derfor har vi netop opdateret vores dokumentationspakker til projektmarkedet, så du som rådgiver hurtigt kan downloade og få overblik over samtlige produktserier.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Bygningspuljen snart klar med udvidet positivliste

1. februar 2021

I første kvartal af 2021 åbnes der igen for tilskud til vinduesudskiftning, og vi har fået føjet endnu flere serier til positivlisten. Tag derfor fat i din kunde allerede nu og få afklaret alle spørgsmål, så kunden er klar til at ansøge, lige så snart puljen åbner.  

Læs mere »

Derfor får dine kunder mest ud af 3-lagsruder

1. februar 2021

Fra 1. februar 2021 skal dine kunders nye vinduer i langt de fleste tilfælde være A-mærkede. Vi anbefaler samtidig, at du bruger 3-lagsruder, da det giver dine kunder den bedste løsning samlet set. Læs her hvorfor.

Læs mere »

I har svaret – og vi lytter

15. december 2020

I november sendte vi en undersøgelse rundt blandt alle tømrermestre. Den er der mange af jer, der har svaret på, hvilket vi er meget taknemmelige for. Det I siger, tager vi til efterretning, så vi fremover kan blive en endnu bedre leverandør og samarbejdspartner.

Læs mere »

Skru ned for støj med vinduer, der åbner for boligglæden

14. december 2020

 

Mange danske boliger plages af udefrakommende støj, og øverst på listen er støj fra vejtrafikken, der vurderes at ramme næsten hver tredje bolig. Heldigvis er det muligt at mindske støjgener ved at tænke støjreducerende løsninger ind ved både nybyggeri og renovering. Den rette vinduesløsning sikrer en effektiv støjreduktion og dermed øget velvære og boligglæde.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nyt hotel giver historiske city-ejendomme en farverig fornyelse

14. december 2020

Illustration: BBP ARKITEKTER

På den pulserende Købmagergade i indre København udføres der nu en omfattende ombygning af tre ældre ejendomme. Udover et nyt hotel kommer området til at rumme både butikker og boliger. Her skal en ny tilbygning på fornemste vis forene arkitektur og historie, og derfor indgår der forskellige vinduesløsninger, som er nøje udvalgt med respekt for bygningernes oprindelige udtryk.

Læs mere »

Top 5: Her er de største udfordringer ved lydvinduer

25. november 2020

Hvilke udfordringer vil du typisk støde på, når du skal lave lydløsninger ude hos en kunde? Vi har samlet de fem hyppigste lydspørgsmål ude fra ’marken’ og bedt vores tekniske chef og træningsansvarlige Kenneth Pretzmann Bøgelund om at kaste lys over sagerne. Så bliver du bedre klædt på til arbejdet.

Læs mere »

Dit hurtige overblik over alle tilskud – november 2020

25. november 2020

Gør det nemmere for dine kunder at beslutte sig for nye vinduer. Vi giver dig her en kort oversigt over de forskellige tilskudsmuligheder. Så får du bedre forudsætninger for at rådgive kunderne om, hvordan de undgår at gå glip af gode muligheder.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler