Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Dagslysekspert: Fremtidens arkitektur er dagslys-dynamisk

6. oktober 2021

Hvis man spørger én af landets førende dagslyseksperter, skal moderne arkitektur i højere grad tilpasses dagslysets dynamik. Ifølge Ellen Kathrine Hansen er der mulighed for at imødekomme menneskers behov for dagslysdynamik, når man som arkitekt får lov til at designe med mere fleksible facader, der er dynamiske i forhold til de aktuelle dagslysforhold.

Læs mere »

VinduesMester-hattrick i Cirkusbygningen

23. september 2021

Hele tre VinduesMestre var blandt vinderne til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i Cirkusbygningen i København d. 7.-8. september. Nielsen & Søn Tømrer-, Snedker- og Malerfirma ApS tog sammen med KM Valløbyg ApS priser for Årets Totalentreprenør, mens Bork & Burkal blev udråbt til Årets Tømrer.

Læs mere »

Nyt Scandic-hotel inviterer havudsigten inden for

22. september 2021

På Amager er et nyt lufthavnshotel landet, tæt hvor flyene letter. Scandic CPH Strandpark, der er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, har nemlig slået dørene op på en unik placering mellem lufthavn, by og strand. Hotellet tårner sig op lige ud til Øresund, og derfor nyder gæsterne godt af, at vi har forsynet byggeriet med store vinduer, der går fra gulv til loft og giver frit udsyn til himmel og hav.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Brøndby scorer 463 gyldne og grønne boliger

31. august 2021

De åbne karréer i Kobber Engen, der netop nu er under opførelse i Brøndby, danner ikke bare rammen om grønne fællesarealer. Boligernes arkitektoniske udformning understøtter indeklimaet ved at tøjle trafikstøjgener og optimere dagslysforholdene, hvilket vores VELFAC 200 Energy bidrager til. Arkitema har slået stregerne til byggeriet, der kan forvente en DGNB Guld-certificering, når det efter planen er opført i 2023.

Læs mere »

Nordhavnens pakhuse giver genklang i bydelens nye hotel

7. juli 2021

Det skyder op af jorden med nye byggerier i den Københavnske Nordhavn. Et af de seneste skud på stammen er et Comwell-hotel, som er tegnet af Arkitema med afsæt i bydelens kontrastfyldte omgivelser. Mens den hvide facade omfavner områdets moderne arkitektur, er de smalle og høje vinduer med lodrette sværd en hyldest til havnens forhenværende karakteristiske pakhuse. Vi har leveret vinduerne til hotellets værelser og gårdrum.

Læs mere »

Hjælp boligejeren med bedre adgang til udeliv og have

1. juli 2021

Du kan løfte dine kunders boligglæde ved at sikre optimal overgang mellem ude og inde, som gør underværker i hverdagen. Vi giver dig et kort overblik over dine muligheder med VELFAC terrassedøre og skydedøre, så du får de bedste forudsætninger for at guide boligejeren.

Læs mere »

Arbejdsmiljøtips: Undgå at gå kold i sommervarmen

1. juli 2021

De høje temperaturer og mange solskinstimer kan være en udfordring for dig, der udfører vinduesmontage og andre tømreropgaver i sommermånederne. Vi har samlet en række gode råd, så du opretholder et godt arbejdsmiljø – også når solen bager fra en skyfri himmel.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nyt Ørestadsbyggeri inviterer Amager Fælleds natur indenfor

11. juni 2021

På kanten af Amager Fælled er et stort boligbyggeri skudt i vejret. Facaden rummer materialer som beton og aluminium, og det industrielle look står i kontrast til den omgivende natur, der samtidig er inviteret ind i arkitekturen. Vi har leveret vinduesløsningen, som understøtter det rå udtryk og omfatter lydabsorbenter, der reducerer støjen fra nabo-metroen.

Læs mere »

Hjælp boligejeren med indbrudssikring inden ferierejsen

31. maj 2021

Oven på genåbningen er der igen udsigt til, at boligejerne vil rejse væk i ferien. Her kan du med fordel hjælpe dine kunder med indbrudssikring af vinduerne inden ferien, så de mindsker risikoen for ubudne gæster og undgår bekymringer om, hvad der sker, mens de er væk.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at efterleve Københavns Kommunes krav til fremtidige byggerier

11. maj 2021

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler