Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Vinteren kommer – er du klar?

8. november 2018

Officielt går byggeriet ind i vintersæsonen tirsdag 1. november, hvor vinterbekendtgørelsen træder i kraft. Hos VELFAC opfordrer vi derfor til, at du får genopfrisket kravene og tager højde for vinterbekendtgørelsen i din planlægning. Så mindsker du nemlig risikoen for unødige forsinkelser og uheld på grund af vejret.

Læs mere »

Hemmeligheden bag de duggede ruder

7. november 2018

Dug på ruderne er helt almindeligt i efteråret, når temperaturforskellen på ude og inde bliver større. Men hvad betyder det for boligejeren? Vi giver dig hurtigt overblik, så du bliver bedre klædt på til at hjælpe dine kunder.

Læs mere »

Støjgener skal aflives i byggeriets indledende fase

2. november 2018

Vidste du, at støjgener kan reduceres væsentligt med den rette indsats i byggeriets indledende fase? ”Rent teknisk er støjproblematikken svær at løse, men vi er nødt til at starte et sted. Kan man lave en ændring på bare 10 dB, vil det gøre underværker og lyde som en halvering af støjen,” lyder det fra Rambølls akustikeksperter.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nyt demohus viser fremtidens cirkulære løsninger

2. november 2018

Verdens første cirkulære byggeri til den almene boligsektor har slået dørene op til første prototype hos Lejerbo. ”Vi er i gang med at flytte den danske byggeindustri,” fortæller MT Højgaard om projektet, der bl.a. opføres med VELFAC 200 Energy, som er designet til adskillelse.

Læs mere »

In situ støjmålinger skaber sikkerhed før udførelsen

2. november 2018

Hos VELFAC har vi gennem de senere år høstet gode erfaringer med in situ støjmålinger i projekter, hvor der skal laves støjreduktion. Det betyder nemlig, at vi kan levere projektspecifikke løsninger, der samtidig er dokumenteret optimale til det pågældende område.

Læs mere »

Efterårstjek: Sådan gør du vinduerne klar før vinteren

2. november 2018

De milde temperaturer og gode lysforhold gør efteråret ideelt til vedligeholdelse af dine kunders vinduer, inden kulden og vintermørket sætter ind. Vi har samlet en række gode efterårsfif til din snak med boligejeren.

Læs mere »

Skru ned for støjen og op for boligglæden

2. november 2018

 

Ifølge WHO plages langt flere danske boliger over hele landet af sundhedsskadelig støj end hidtil antaget. Men vidste du, at du kan sikre effektiv støjreduktion ved hjælp af vinduerne? Du giver boligejeren ekstra valuta for investeringen i nye vinduer og øget boligglæde i det daglige.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Efteråret skal bruges på vinduestræning

7. september 2018

Praktisk træning i montage og justering af vinduer er efterspurgt blandt landets tømrere. Derfor følger vi nu op på forårets populære træningsdage, så du kan blive endnu skarpere til vinduesarbejdet ude hos dine kunder.

Læs mere »

Manglende BIM-standarder skærer toppen af tidsgevinsten

3. september 2018

Potentialet er stort, men alligevel udfordres det digitale byggeri af, at der ikke findes fælles standarder for BIM-objekter. Det gør nemlig, at både producenter og du som projekterende skal bruge unødig tid på tilpasninger fra projekt til projekt.

Læs mere »

Snak med kunderne om indbrudssikring før ferien

20. juni 2018

Sommeren er højsæson for indbrud, og landets tømrermestre kan derfor med fordel snakke med kunderne om indbrudssikring nu, før ferien sætter ind. Emnet er ikke mindst oplagt at tage op i forbindelse med renovering, hvor mange vælger at skifte vinduer, lyder det fra producenten Velfac.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler