Nyheder og aktuelt til professionelle

Vi vil være den komplette sparringspartner: ”Kommunikation og effektivisering er nøgleord”

12. juni 2023

 

VELFAC, BP, Lasse Schytz

Et tæt parløb med produkttræning og faglig sparring som centrale initiativer skal positionere os som tømrermestrenes komplette samarbejdspartner. Det handler om at skabe tryghed og sikre fordele i en både usikker og konkurrencepræget branche, forklarer vores salgschef Lasse Schytz. 

Produktion af vinduer og døre af højeste kvalitet har altid gået hånd i hånd med navnet VELFAC. Men der hører mere til fortællingen om os.

For lige så vigtigt det er at lave produkter, der er funktionelle, langtidsholdbare og bidrager positivt til klimaregnskabet i byggebranchen, er det at cementere vores position som den komplette sparringspartner for tømrermestrene.  

— Effektivisering og klar kommunikation er to nøgleord i vores samarbejde med vores kunder. Vi skal altid være tilgængelige, og vores rådgivning skal sikre, at de trygt og med ro i maven kan tage ud til slutkunderne og anbefale den rette løsning til det specifikke projekt. Viden er den merværdi, der skal styrke deres forretning, siger vores salgschef Lasse Schytz og uddyber:  

— Og så skal vi altid stræbe efter at gøre hverdagen så let som mulig for dem. Fra den første kontakt, til bestilling og levering af produkter, og frem til det endelige resultat står færdigt ude hos kunden, skal de have vished for, at vi understøtter dem i alle facetter.

En direkte linje til rådgivning og sparring

Vi har tømrermestre i hele landet som kunder og ønsker at sikre dem de bedste vilkår i en konkurrencepræget byggebranche.

Blandt tiltagene målrettet tømrermestrene fremhæver Lasse Schytz produkttræning og faglig sparring som særligt vigtige, da man som tømrer skal have indsigt i et stort bagkatalog af produkter og løsninger, der omfatter mange tekniske aspekter. Og som løbende bliver opdateret. 

— Ude fra set kan et vindue virke som et simpelt produkt. Men det er forbundet med stor kompleksitet, som vores kunder skal være i stand til at videreformidle til deres slutkunder – ellers går ordren til en anden. Her er det vores ansvar, at de er dækket ind med den nødvendige viden, der gør dem i stand til at anbefale den rette løsning, hvad enten det gælder lysindfald, lydforhold, indbrudssikring eller indeklima, siger Lasse Schytz.  

For at undgå at noget bliver tabt mellem to stole, har vi hos Velfac opdelt deres salgsafdeling efter regioner. Det betyder, at den enkelte tømrermester altid har en fast kontaktperson, når de henvender sig. 

— Lige så vel som vi er en faglig og professionel sparringspartner, ønsker vi er dyrke de tætte og personlige relationer med vores kunder. De skal altid have en åben linje til en velkendt stemme, en ekstra kollega, som kender til deres forretning, projekter og kundegrundlag. Og som ved, hvem de er som person. Trygheden er afgørende, siger Lasse Schytz. 

Byggebranchens fremtid

Bæredygtighed, afmatning og digitalisering. Mange tendenser kæmper om retten til at definere byggebranchens fremtid, og netop det faktum, at det i øjeblikket er mere end svært at komme med præcise forudsigelser, betyder, ifølge vores salgschef Lasse Schytz, at rollen som sparringspartner er vigtigere end nogensinde for os hos VELFAC. 

— De seneste år har været turbulente, og nogle af dem, det er gået hårdest ud over, er vores kunder. De står lige nu i en venteposition, der selvsagt skaber en vis usikkerhed, som vi skal være med til at afhjælpe. Der skal vi udnytte vores erfaringer og viden til at hjælpe vores kunder i en travl hverdag. 

Emner: Nyheder, VELFAC, Tømrer

Populære artikler

Seneste artikler

Emner

Tilmeld nyhedsbrev