Tips, inspiration og gode råd om vinduer

Fordelene ved 3-lags ruder

15. april 2021

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men når du kigger ud gennem dine vinduer, ser du med stor sandsynlighed gennem flere lag glas. Medmindre dine vinduer er meget gamle, vil der typisk være 2 eller 3 lag glas, og hvis du står for at skulle have nye vinduer, vil valget i dag falde på 3-lags ruder til helårsboligen.

Læs mere »

Store vinduer byder natur og lys indenfor i huset på Fanø

30. marts 2021

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store vinduer ud mod klitterne.

Læs mere »

Gør din bolig klimavenlig med støtte fra bygningspuljen

22. marts 2021

Energistyrelsen åbner d. 7. april kl. 10 for den 1. ud af i alt 3 ansøgningsrunder i 2021 af Bygningspuljen. Puljen vil fortsat fungere efter først-til-mølle princippet og ansøgere, der ikke kom i betragtning i 2020, skal ansøge på ny. Læs med, og blive klædt på til hvordan du skal søge tilskud.

Læs mere »
New Call-to-action

Bæredygtige vinduer er sund fornuft, både for klimaet og din økonomi

23. februar 2021

Hos VELFAC anerkender vi vigtigheden af at begrænse vores påvirkning af miljøet, og som en af Danmarks førende vinduesproducenter er vi meget bevidste om vores ansvar overfor mennesker, miljø og samfund.

 

Læs mere »

Bygningsreglementet - få styr på reglerne, når du skal skifte vinduer

22. januar 2021

OBS! Vi har tidligere informeret om, at de nye, skærpede regler for energikrav til døre og vinduer ændrer sig fra 1. januar 2021. Dette er nu ændret til 1. februar 2021.

Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret.

Læs mere »

Sådan stopper du varmeregningen fra at stikke af

14. januar 2021

Det koster penge at holde dit hus kørende, og en af de markante poster i regnskabet er udgifterne til varme. I nybyggede og renoverede boliger er der oftest tænkt i energirigtige materialer og løsninger – ikke mindst i form af energivinduer - men også i ældre huse er der mange ting, du kan gøre, så udgifterne ikke stikker af.

Læs mere »

Pas på dårligt indeklima når du arbejder hjemmefra

8. december 2020

 

 

Vores huse står normalt tomme i 8-10 timer om dagen, mens de voksne er på arbejde og børnene i skole. Men med COVID-19 som en uundgåelig del af vores hverdag har vores hjem ændret sig til at skulle danne ramme om både arbejde og fritid.

Det påvirker blandt andet luftfugtigheden og giver udfordringer for indeklimaet på hjemmekontoret.

Læs mere »
Få flere tips til dine vinduer - mød VELFAC på facebook. Klik her.

Gå julen trygt i møde med sikre vinduer

2. december 2020

Ikke alle julens gæster er lige velkomne – og december måned er højsæson for indbrud. Vil du undgå, at den søde juletid resulterer i ubehagelige og uanmeldte besøg?

Læs mere »

Hold varmen: 9 tips til at undgå træk og kulde

5. november 2020

Hjemmet skal være et behageligt sted at opholde sig, men i vintermånederne er hyggen i mange danske boliger desværre afløst af træk og kulde.

Sådan behøver det dog ikke at være. Udover at hoppe i uldsokkerne og hjemmeskoene kan du faktisk mindske trækket og kulden. Her er 9 tips til hvordan.

Læs mere »

Sådan gør du dine vinduer klar til vinteren

3. oktober 2020

Efteråret er over os, og det betyder milde temperaturer og gode lysforhold. Derfor er det nu, du skal vedligeholde dine vinduer, så de er klar, inden vinterkulden melder sin ankomst.

Vi har samlet en række gode råd, så du kan holde dine vinduer både flotte og funktionelle.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler

Tilmeld nyhedsbrev