Få vejledning frem for vildledning

11. september 2013

Der er flere fordele ved at købe vinduer direkte hos producenten. Som erhvervskunde undgår du fordyrende mellemled og får gavn af en stor faglig ekspertise. Vinduesproducenten Velfac har skåret alt det overflødige væk for at være i direkte kontakt med tømrermestrene om rådgivning og tilbudsgivning.

”Vinduer er ikke en gør-det-selv vare, men kræver fagkundskab i forhold til montering samt et grundigt kendskab til både tekniske og lovgivningsmæssige krav. Derfor sælger vi vores vinduer gennem tømrermestre og certificerede forhandlere,” fastslår salgsdirektør Morten Rosager Andersen fra Velfac.

Hurtig handling
”I Velfac er vi klar over, at tømrermestrene er afhængige af hurtig handling, god rådgivning og fejlfrie beregninger, og vi leverer derfor altid et gennemarbejdet tilbud,” siger Morten Rosager Andersen.

Den oplevelse kan tømrermester Nilan Jarmer nikke genkende til:”Jeg ved, at mine kunder får en holdbar og gennemtestet mærkevare, som lever op til deres forventninger med Velfac produkter. Derudover vinder jeg mange ordrer ved at være hurtig. Tit sender Velfac allerede et tilbud inden for et døgn efter min opmåling, og så er det jo let for mig at gøre min kunde glad.”

Kom gratis på kursus
Udover professionel rådgivning kan både tømrermestre og svende komme på kursus i Jylland og på Sjælland i bl.a. montage og justering af VELFAC-produkter.

”Vi tilbyder en bred vifte af gratis kurser, så man lettere kan rådgive sine kunder og montere vores produkter,” udtaler salgsdirektør Morten Rosager Andersen, og fortsætter:

"Velfac har desuden gjort det nemt og hurtigt for tømrermesteren at hjælpe sine kunder ved at samle forskellige materialer på Velfac.dk. Her finder man således prislister, produktkataloger, online ordreblok, brochurer mv."

Yderligere oplysninger: Salgsdirektør, Morten Rosager Andersen, e-mail: mra@VELFAC.dk, tlf.: 2256 7571.

VELFAC er Danmarks førende designvindue.

 

Emner: Presse

Seneste artikler

Populære artikler