Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Brøndby scorer 463 gyldne og grønne boliger

31. august 2021

De åbne karréer i Kobber Engen, der netop nu er under opførelse i Brøndby, danner ikke bare rammen om grønne fællesarealer. Boligernes arkitektoniske udformning understøtter indeklimaet ved at tøjle trafikstøjgener og optimere dagslysforholdene, hvilket vores VELFAC 200 Energy bidrager til. Arkitema har slået stregerne til byggeriet, der kan forvente en DGNB Guld-certificering, når det efter planen er opført i 2023.

Læs mere »

Nordhavnens pakhuse giver genklang i bydelens nye hotel

7. juli 2021

Det skyder op af jorden med nye byggerier i den Københavnske Nordhavn. Et af de seneste skud på stammen er et Comwell-hotel, som er tegnet af Arkitema med afsæt i bydelens kontrastfyldte omgivelser. Mens den hvide facade omfavner områdets moderne arkitektur, er de smalle og høje vinduer med lodrette sværd en hyldest til havnens forhenværende karakteristiske pakhuse. Vi har leveret vinduerne til hotellets værelser og gårdrum.

Læs mere »

Hjælp boligejeren med bedre adgang til udeliv og have

1. juli 2021

Du kan løfte dine kunders boligglæde ved at sikre optimal overgang mellem ude og inde, som gør underværker i hverdagen. Vi giver dig et kort overblik over dine muligheder med VELFAC terrassedøre og skydedøre, så du får de bedste forudsætninger for at guide boligejeren.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Arbejdsmiljøtips: Undgå at gå kold i sommervarmen

1. juli 2021

De høje temperaturer og mange solskinstimer kan være en udfordring for dig, der udfører vinduesmontage og andre tømreropgaver i sommermånederne. Vi har samlet en række gode råd, så du opretholder et godt arbejdsmiljø – også når solen bager fra en skyfri himmel.

Læs mere »

Nyt Ørestadsbyggeri inviterer Amager Fælleds natur indenfor

11. juni 2021

På kanten af Amager Fælled er et stort boligbyggeri skudt i vejret. Facaden rummer materialer som beton og aluminium, og det industrielle look står i kontrast til den omgivende natur, der samtidig er inviteret ind i arkitekturen. Vi har leveret vinduesløsningen, som understøtter det rå udtryk og omfatter lydabsorbenter, der reducerer støjen fra nabo-metroen.

Læs mere »

Hjælp boligejeren med indbrudssikring inden ferierejsen

31. maj 2021

Oven på genåbningen er der igen udsigt til, at boligejerne vil rejse væk i ferien. Her kan du med fordel hjælpe dine kunder med indbrudssikring af vinduerne inden ferien, så de mindsker risikoen for ubudne gæster og undgår bekymringer om, hvad der sker, mens de er væk.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at efterleve Københavns Kommunes krav til fremtidige byggerier

11. maj 2021

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

The Velux Foundations uddeler over 1 mia. til almennyttige formål

6. maj 2021

Foto: Astrid Maria Rasmussen 

Vi er stolte af at være en del af det familie- og fondsejede selskab VKR Holding, der har VILLUM FONDEN som hovedaktionær. Den almennyttige fond arbejder sammen med VELUX FONDEN under paraplyen THE VELUX FOUNDATIONS, der hvert år uddeler midler til en række samfundsnyttige formål. Sidste år blev der således doneret over 1 mia. støttekroner til en bred vifte af almennyttige projekter og aktiviteter.

Læs mere »

Kontrastfyldt boligdesign forgylder aarhusiansk torv

26. marts 2021

Aarhus er blevet et arkitektonisk guldkorn rigere med Guldhuset, som giver en gylden udsigt på hjørnet af Vesterbro Torv. Den verdensberømte arkitekt Julien de Smedt har tegnet den nybyggede ejendom, der har til formål både at skille sig ud fra og være tro mod nabobygningerne.

Læs mere »

Tidlig involvering skaber kvalitet i DGNB-processen

2. marts 2021

Det resulterer i en smidig proces frem mod den efterspurgte DGNB-certificering, når leverandørerne er tidligt på banen med rådgivning og gennemsigtig dokumentation. For at imødekomme den øgede interesse for grønt byggeri har vi hos VELFAC senest oprustet med en inhouse DGNB-konsulent, der skal optimere rejsen mod det certificerede byggeri.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler