Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Håndværkerfradraget udfases – sådan når dine kunder at gøre brug af det

20. december 2021

Er ordrebogen fyldt til langt ind i det nye år? Derfor kan det stadig være en god service at gøre dine kunder klogere på, hvordan de får mest muligt ud af håndværkerfradraget, inden det afskaffes den 1. april 2022.

Læs mere »

Mangfoldig Odense-bydel åbner for liv, lys og trivsel

7. december 2021

Gartnerbyen, der netop nu er under opførsel i det centrale Odense, skal fremover huse en bred vifte af mennesker i alle aldersgrupper. VELFAC har sat sit præg på den grønne bydel, der har udsigt til en DGNB-certificering, og hvor trivsel vedrørende alt fra indeklima til mangfoldighed er prioriteret.

Læs mere »

Brøndby scorer 463 gyldne og grønne boliger

31. august 2021

De åbne karréer i Kobber Engen, der netop nu er under opførelse i Brøndby, danner ikke bare rammen om grønne fællesarealer. Boligernes arkitektoniske udformning understøtter indeklimaet ved at tøjle trafikstøjgener og optimere dagslysforholdene, hvilket vores VELFAC 200 Energy bidrager til. Arkitema har slået stregerne til byggeriet, der kan forvente en DGNB Guld-certificering, når det efter planen er opført i 2023.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nordhavnens pakhuse giver genklang i bydelens nye hotel

7. juli 2021

Det skyder op af jorden med nye byggerier i den Københavnske Nordhavn. Et af de seneste skud på stammen er et Comwell-hotel, som er tegnet af Arkitema med afsæt i bydelens kontrastfyldte omgivelser. Mens den hvide facade omfavner områdets moderne arkitektur, er de smalle og høje vinduer med lodrette sværd en hyldest til havnens forhenværende karakteristiske pakhuse. Vi har leveret vinduerne til hotellets værelser og gårdrum.

Læs mere »

Hjælp boligejeren med bedre adgang til udeliv og have

1. juli 2021

Du kan løfte dine kunders boligglæde ved at sikre optimal overgang mellem ude og inde, som gør underværker i hverdagen. Vi giver dig et kort overblik over dine muligheder med VELFAC terrassedøre og skydedøre, så du får de bedste forudsætninger for at guide boligejeren.

Læs mere »

Arbejdsmiljøtips: Undgå at gå kold i sommervarmen

1. juli 2021

De høje temperaturer og mange solskinstimer kan være en udfordring for dig, der udfører vinduesmontage og andre tømreropgaver i sommermånederne. Vi har samlet en række gode råd, så du opretholder et godt arbejdsmiljø – også når solen bager fra en skyfri himmel.

Læs mere »

Nyt Ørestadsbyggeri inviterer Amager Fælleds natur indenfor

11. juni 2021

På kanten af Amager Fælled er et stort boligbyggeri skudt i vejret. Facaden rummer materialer som beton og aluminium, og det industrielle look står i kontrast til den omgivende natur, der samtidig er inviteret ind i arkitekturen. Vi har leveret vinduesløsningen, som understøtter det rå udtryk og omfatter lydabsorbenter, der reducerer støjen fra nabo-metroen.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Hjælp boligejeren med indbrudssikring inden ferierejsen

31. maj 2021

Oven på genåbningen er der igen udsigt til, at boligejerne vil rejse væk i ferien. Her kan du med fordel hjælpe dine kunder med indbrudssikring af vinduerne inden ferien, så de mindsker risikoen for ubudne gæster og undgår bekymringer om, hvad der sker, mens de er væk.

Læs mere »

Vi hjælper dig med at efterleve Københavns Kommunes krav til fremtidige byggerier

11. maj 2021

Læs mere »

The Velux Foundations uddeler over 1 mia. til almennyttige formål

6. maj 2021

Foto: Astrid Maria Rasmussen 

Vi er stolte af at være en del af det familie- og fondsejede selskab VKR Holding, der har VILLUM FONDEN som hovedaktionær. Den almennyttige fond arbejder sammen med VELUX FONDEN under paraplyen THE VELUX FOUNDATIONS, der hvert år uddeler midler til en række samfundsnyttige formål. Sidste år blev der således doneret over 1 mia. støttekroner til en bred vifte af almennyttige projekter og aktiviteter.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler