Kend din vinduestype og kom bedst muligt fra start

26. juni 2019

Kend din vinduestype

Hvilke vinduer passer egentlig bedst til boligejerens hus, designønsker og dagligdag? Vi giver dig værktøjer, så du nemt kan rådgive dine kunder om det rette vinduesvalg. På den måde minimerer du risikoen for, at de bliver utilfredse eller pludselig ombestemmer sig.

Hvilke vinduer passer egentlig til huset? Det spørgsmål stiller mange boligejere sig selv. Vinduerne har nemlig afgørende betydning for husets udseende og funktionalitet. Netop derfor giver valget af vinduer – fx i forbindelse med en vinduesrenovering – ofte anledning til en række overvejelser.

- Valget af vinduer afhænger af mange faktorer, lige fra energiforbrug og indeklima til smagspræferencer. Boligejeren skal med andre ord forholde sig til både udluftning og luftcirkulation, placering af vinduet i forhold til solens stråler, sin egen personlige stil mv. Her kan du som fagmand gøre valget langt enklere og skabe tryghed omkring processen, når du fra starten står klar med professionel vejledning om mulighederne.

Brug udtryksguiden fra VELFAC som dialogredskab

Det forklarer vores salgschef Peer Bertelsen og nævner i den forbindelse den nye digitale udtryksguide fra VELFAC som et af de værktøjer, du kan bruge i din snak med kunden.

Udtryksguiden giver nemlig svar på en lang række af de typiske spørgsmål, som boligejeren vil skulle forholde sig til, når vedkommende skal have nye vinduer. Den skaber netop klarhed ved at forklare kort og præcist om eksempelvis farve- og materialevalg, funktionalitet og boligtype. Også energi og bæredygtighed udgør et vigtigt tema.

- At købe vinduer er en stor beslutning og i mange tilfælde en stor udskrivning, så du har en vigtig opgave i at hjælpe boligejeren til at træffe sit valg på det mest oplyste grundlag. På den måde reducerer du også risikoen for, at vedkommende pludselig ombestemmer sig eller bliver utilfreds med de valgte vinduer, fastslår Peer Bertelsen.

Giv boligejeren inspiration til drømmeudsigten

Det er vanskeligt for de fleste at skulle forestille sig, hvordan nye vinduer konkret kommer til at se ud, når de er monteret. Derfor kan du også benytte vores visualiseringsværktøj, som giver dig mulighed for at vise boligejeren helt konkret, hvordan farver og vinduesdesign påvirker husets udseende. Peer Bertelsen uddyber:

- Boligejeren kan også selv bruge værktøjet til at eksperimentere og prøve sig frem med forskellige muligheder og på den måde få inspiration. Skal vinduerne fx være klassiske eller moderne? Hvor mange vinduesfag skal der indgå? Og er det vigtigt, at de skal kunne åbnes, eller vil en model med fast karm være et bedre valg?

- Både udtryksguiden og visualiseringsværktøjet er nyttige redskaber, som du kan bruge til at gøre vinduesvalget håndgribeligt for boligejeren og vise konsekvenserne af fx farvevalg og design, inden den endelige beslutning bliver truffet. Det mindsker risikoen for forkerte eller mindre optimale valg, så du også får den optimale start på vinduesopgaven, slutter Peer Bertelsen af.

⇒ Download udtryksguiden til boligejere her

 

Emner: Tips og råd, Presse, Nyheder, Byggeri, Rådgivning

Seneste artikler

Populære artikler