Ny stor ordre til VELFAC

10. december 2012

VELFAC er valgt som leverandør af 2.700 energiklasse A vinduer til lejligheder og rækkehuse i Elkærparken ved Roskilde.

Vinduesleverancen omfatter både vendevinduer, topstyrede vinduer samt terrassedøre. Det er VELFAC vinduessystem 200, der er valgt til de 217 boliger. Det originale VELFAC 200 system i træ/alu anvendes i bebyggelsens ungdoms- og ældreboliger, mens den optimerede 4. generation af vinduessystemet anvendes i rækkehusene, der tegner sig for størstedelen af boligerne. Den nye energioptimerede udgave af VELFAC 200 kaldes VELFAC 200 HELO og består af et specialudviklet, patenteret kompositmateriale.

Energiløsning uden kompromiser - Der er ingen visuel forskel på VELFAC 200 og VELFAC 200 HELO. Men styrke- og energimæssigt udmærker VELFAC 200 HELO sig i forhold til det originale system. Det er stærkere og isolerer bedre, lyder det fra Key Accout Manager Claus Haastrup, VELFAC.- I kraft af det ens design, kan de to systemer anvendes i samme løsning. Det betyder, at der kan optimeres på energi-performance og pris uden at der gås på kompromis med designet.

Elkærparken i Tune er en rækkehusbebyggelse i to plan. Bebyggelsen er opført i muret byggeri i 1975. De 217 boliger er placeret i fire grupper med fælles parkeringsplads. Bygherre Greve Boligselskab gennemfører renoveringen i samarbejde med entreprenør Enemærke & Petersen, rådgiver Oluf Jørgensen A/S og  White Arkitekter.

Emner: Presse, Nyheder

Seneste artikler

Populære artikler