Sidste chance for håndværkerfradrag?

21. september 2017

Håndværkerfradrag.jpg

Regeringens finanslovsudspil lægger op til, at håndværkerydelser ikke længere skal udløse fradrag. Derfor er det måske ved at være sidste chance for dine kunder, hvis de skal nå at bruge fradraget til fx vinduesudskiftning eller udskiftning af terrassedøren.  

Håndværkerfradraget synger på sidste vers, hvis det står til regeringen. I sit forslag til finansloven for 2018 lægger regeringen således op til, at fradraget kun skal gælde serviceydelser fra næste år. Dermed er det muligvis ved at være sidste udkald, hvis dine kunder skal gøre brug af fradraget til eksempelvis vinduesudskiftning eller udskiftning af terrassedøren.

Arbejdet skal igangsættes inden årsskiftet
I den forbindelse er det værd at minde dine kunder om, at de via håndværkerfradraget kan trække op til 12.000 kr. til arbejdsløn fra i skat, når du fx udskifter ældre vinduer til nye lavenergivinduer. Beløbet gælder pr. person over 18 år i husstanden. Men de kan kun være sikre på at drage fordel af fradraget, hvis de igangsætter arbejdet i år.

Her kan du se en hurtig oversigt over, hvordan håndværkerfradraget fungerer.

Husk også at orientere dig om energitilskud, som kan give dine kunder endnu mere rabat på vinduesinvesteringen.

Snak med kunderne om værdien af nye vinduer
Ud over håndværkerfradraget er der en række øvrige fordele, der gør vinduesinvesteringen til en rigtig god idé for boligejeren. Her får du en række andre argumenter, som du kan bruge i din dialog med kunderne:  

  • Erfaringen viser, at nye lavenergivinduer kan give boligejeren varmebesparelser på op til flere tusind kroner årligt. Du kan med vores gratis energiberegner selv lave et hurtigt overslag til boligejeren, som viser den anslåede besparelse: 
  • Nye vinduer som fx VELFAC 200 Energy øger lysindfaldet og udnytter dermed dagslyset bedre. Det mindsker behovet for kunstig belysning og gør boligen mere komfortabel at opholde sig i. 
  • Med nye vinduer slipper boligejeren også for ubehagelige trækgener og kuldenedfald. Det er igen med til at øge komforten og skabe et mere behageligt indeklima.
  • Bedre indbrudssikkerhed, nemmere betjening, mulighed for ventilation og støjreduktion er blot nogle af de mange muligheder, som kan integreres i nye vinduer fra VELFAC. Det giver boligejeren optimal valgfrihed til at få tilpasset vinduerne til sine individuelle behov og ønsker.

Desuden kan boligejeren med VELFAC Visualizer hurtigt og nemt selv se, hvordan vinduesudskiftningen kan løfte facadens udtryk og bidrage til at gøre huset mere attraktivt.

Endelig er du altid sikker på at få professionel rådgivning, der kommer hele vejen rundt om din vinduesopgave, når du kontakter os. Det gør, at du bliver bedst muligt klædt på til din dialog med kunden og får optimale forudsætninger for at løse opgaven med et flot resultat. 

Emner: Indbrud og sikkerhed, Håndværkerfradrag, Udskiftning af vinduer, Nyheder, Energivinduer, Energibesparelse, Rådgivning, Støjreduktion

Seneste artikler

Populære artikler