VELFAC designvinduer til Amager Strandpark

1. februar 2013

Der er nye VELFAC vinduer på vej til et spændende nyt byggeri ved Amager Strandpark i København. Byggeriet består af to høje punkthuse på henholdsvis 16 og 15 etager samt en karrébebyggelse.

A mærket designvindue
De nye energivinduer fra VELFAC er alle A mærkede med en U-værdi på 0,8. Siden det første VELFAC 200 vindue blev lanceret i 1982 er vinduesseriens termiske egenskaber løbende forbedret, mens designet gennem alle årene er fastholdt. Seneste generation af det originale vindue hedder således VELFAC 200 Helo.

- De smalle profiler og den skjulte fuge kombineret med en konkurrencedygtig energi-performance gør VELFAC 200 Helo meget efterspurgt, forklarer Operations Manager Malene Koustrup Kærgaard, VELFAC.

Hun fortæller, at der er leveret topstyrede,vende- og sidehængte vindueselementer til de nye familieboliger på en af Danmarks mest attraktive adresser tæt ved både natur og storby. De 190 nye boliger i høj kvalitet opføres af KPC som totalentreprenør, Lærernes Pension som bygherre og Arkitema som arkitekt.

Emner: Presse, Nyheder

Seneste artikler

Populære artikler