Tips og gode råd til boligejere

Single sliding door VELFAC1_CTA_1370x722
Tal med en VELFAC privatrådgiver om dine vinduesdrømme Kontakt VELFAC
+
Tal med en VELFAC privatrådgiver om dine vinduesdrømme Kontakt VELFAC

Få mere dagslys med unikt designvindue med smalle rammer

VELFAC 200 vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet.

Dagslys

Vinduerne passer godt til boliger, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrasse- eller skydedøre uanset åbnefunktion. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk.

 

Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 kravene til vinduer i den moderne bolig.

VELFAC 200 - det moderne vindue

VELFAC 200 er elegant design til både nybyg og ombygning, hvor mere glas og en smal ramme øger lysindfaldet. Vinduerne passer godt til moderne dansk byggeri.

 

Se mere om VELFAC 200 her

Panorama-Børn_Hero_1440x812
1 / 4. De smalle rammer øger lysindfaldet i din bolig
Single sliding door VELFAC2_CTA_1370x722
2 / 4. Vinduer og døre i VELFAC 200 serien kan kombineres uden synlig forskel på facaden.
Holbaek_Hero_1440x812
3 / 4. VELFAC 200 serien består af vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ/alu.
moderne-vinduer-14
4 / 4. VELFAC 200 leveres i alle RAL farver, har 10 års garanti og fås med et væld af tilbehør

Åben din bolig op med en skydedør


Elsker du også lange sommeraftener, hvor udelivet og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen. De store dørpartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen, får du også mulighed for at få masser af frisk luft.

 

Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, for at vinduer til lige netop din bolig går op i en højere enhed – download brochuren "Vinduer for livet".

 

 

Udnyt pladsen inde og ude


Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs.

 

VELFAC 200 skydedøre glider nemt til siden, og kan betjenes med én hånd. Rammerne er i samme niveau, når skydedøren er lukket, hvilket giver ro i facaden.

Du kan få VELFAC 200 som enkelt- og dobbeltfløjet skydedør, der begge fås med niveaufri adgang. Det betyder, at du kun skal over et meget lille trin, når du går ud og ind.

VinduerForLivet_CTA_1150x820

Vil du vide mere om VELFAC 200? Få inspiration i vores vindueskatalog

 

Mere om
Dagslys

Velkommen ind: Gamle skibscontainere genanvendes til unik bolig

Stilrene vinduer fra vores vinduesserie VELFAC 200 inviterer mest muligt sollys ind i et helt særligt parcelhus i Tarm. Huset er bygget af seks gamle skibscontainere, som forbindes med hjælp fra de store vinduespartier, og takket være en række smarte løsninger er energiudgifterne et stort rundt nul. Stilrene vinduer fra vores vinduesserie VELFAC 200 inviterer mest muligt sollys ind i et helt særligt parcelhus i Tarm. Huset er bygget af seks gamle skibscontainere, som forbindes med hjælp fra de store vinduespartier, og takket være en række smarte løsninger er energiudgifterne et stort rundt nul.
VELFAC

Store vinduer giver mere lys til sommerhuset

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne. På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne.

Få mere dagslys med unikt designvindue med smalle rammer

VELFAC 200 vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet. VELFAC 200 vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet.
Alle artikler om Dagslys