Tips og gode råd til boligejere

Luk dagslyset ind med unikt design

31. maj 2021
HubSpot Video

VELFAC 200 Energy vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet.

Vinduerne passer godt til boliger, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrasse- eller skydedøre uanset åbnefunktion. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk.

Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 Energy kravene til vinduer i den moderne bolig.

 

Åben din bolig op med en skydedør

Elsker du også lange sommeraftener, hvor udelivet og indelivet smelter sammen? Med en skydedør får du nem adgang til terrassen. De store dørpartier bidrager til masser af lys i hjemmet og med en stor åbning til terrassen, får du også mulighed for at få masser af frisk luft.

Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, for at vinduer til lige netop din bolig går op i en højere enhed – download brochuren "Vinduer for livet".

 

velfac 200 vinduer
 
Udnyt pladsen inde og ude

Almindelige terrassedøre optager en del plads, når de åbnes, men det skal du ikke tænke på med skydedøre. Her får du i stedet mulighed for at bruge alle dine kvadratmetre både udendørs og indendørs.

VELFAC 200 Energy skydedøre glider nemt til siden, og kan betjenes med én hånd. Rammerne er i samme niveau, når skydedøren er lukket, hvilket giver ro i facaden.

Du kan få VELFAC 200 Energy som enkelt- og dobbeltfløjet skydedør, der begge fås med niveaufri adgang. Det betyder, at du kun skal over et meget lille trin, når du går ud og ind.

 

Få inspiration med Vinduer for livet

Emner: Tips og råd, Rådgivning, Inspiration

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev