Tips og gode råd til boligejere

360 graders rådgivning gjorde valget nemmere

23. juni 2021

Da Malene og Kresten købte huset i Horsens, var det næsten drømmehuset. Men inden familien kunne indtage deres nye hjem, var der behov for renovering, bl.a. montering af nye vinduer og skydedør. Rådgivning og en dygtig tømrermester afgjorde valget af VELFAC vinduer.


"Vi føler os meget sikre i valget af vinduer ud fra den 360 graders rådgivning, vi har fået. Vi har fået vinduer, der passer lige til vores behov og til husets stil, og Johnny fra JA Vinduer var en stor hjælp." 

- Malene

 Udskiftning_af_vinduer_Rådgivning_Stensballe.jpg

 

Familien havde netop overtaget den enkle, hvide villa i Horsens og skulle i den forbindelse gennem en større renovering af huset. Det betød blandt andet nye vinduer, terrassedør og skydedør. 

Valget af vinduer faldt på VELFAC 200, som er kendetegnet ved sine smalle rammer. 

Parret synes, at det minimalistiske udtryk passer rigtig godt til husets stil, hvilket også blev bekræftet efter, at de rådførte sig hos en arkitekt.

Nye vinduer - renovering af villa


Nye vinduer - renovering af villaFamilien valgte tømrermester JA-Vinduer til at montere vinduerne, fordi de tidligere havde god erfaring med tømrerfirmaet.

Sammen med Johnny fra JA-Vinduer besøgte parret vinduesudstillingen hos VELFAC og oplevede mulighederne med blandt andet farver og tilbehør.

Tryghed i vinduesinvesteringen

Rådgivning, besøg i vinduesudstillingen og bekræftelse fra arkitekten - sådan kom Horsens-familien trygt i mål med deres investering i nye VELFAC vinduer og skydedør, mens tømrermesteren varetog alt det praktiske.

Nu skal familien bare nyde, at der kommer mere lys ind i boligen - og ikke bekymre sig ret meget om vedligehold.


 

Hvis du også drømmer om nye vinduer, så bliv kontaktet af en VinduesMester for en gratis opmåling og uforpligtende tilbud.

Bestil gratis opmåling

 

Emner: Kundehistorier

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev