Tips og gode råd til boligejere

Ægtepar: ”VELFAC er garanti for kvalitet”

22. februar 2016

Holger Pedersen og hans hustru ville gerne undgå at bruge pensionisttilværelsen på at bøvle med vinduer. Derfor gik de målrettet efter kvalitetsvinduer. Valget faldt på VELFAC.

Levering af aflange vinduer i aluminium fra Velfac Ribo

Holger Pedersen og hans hustru havde aldrig rigtig været tilfredse med vinduerne i havefacaden på deres rækkehus i Glostrup. Og med 20 år på bagen var vinduerne nu begyndt at mørne, sprække og blive løse i det. Ægteparret traf derfor en beslutning: Det var tid til udskiftning af vinduer, og de nye skulle være af den bedst mulige kvalitet. Derefter tog parret fat i Vestegnens Vinduer, som er en blandt flere end hundrede VELFAC VinduesMestre.

”Vi undersøgte ikke andre vinduer og tilbud, for vi kender navnet VELFAC, og vi ved, at det garanterer den kvalitet, vi gerne vil have. Det gav en tryghed om, at det var nogle ordentlige vinduer, og det gjorde, at vi ikke var betænkelige ved at vælge dem. Og så synes vi også, at vi fik en supergod orientering fra VELFAC VinduesMesteren,” fortæller Holger Pedersen.

Nemme at rengøre og lukke op
Parrets nye vinduer er VELFAC Ribo, som de har fået leveret med en 3-lags rude, der holder bedre på varmen. Parret har desuden valgt den udgave, hvor vinduerne har træ indvendigt og aluminium udvendigt.Det betyder, at vinduerne kræver meget lidt vedligeholdelse, hvilket parret ser som en fordel, da de begge har nået pensionsalderen.

”Vi er jo ikke helt unge mere, så vi sagde fra start, at vi ville have nogle vinduer, som vi ikke skulle gå og vedligeholde i resten af vores tid. Vores nye VELFAC vinduer er fremtidssikrede, og de fungerer på alle ledder og kanter. De er nemme at lukke op, og de har en god vendemekanisme, der gør det nemt at pudse dem. Og samtidig er vinduerne jo så smukke, som de kan være,” siger Holger Pedersen.

Vinduesudskiftning vækker glæde
Også udskiftningen og monteringen af vinduerne har vakt begejstring hos parret.
”Udskiftningen forløb imponerende. Håndværkerne kom og fjernede de gamle vindueselementer i et rask snuptag, og inden dagen var omme, var de nye vinduer monteret og huset lukket igen. Så huset var beboeligt hele tiden,” fortæller Holger Pedersen.

”Vi var overordentlig glade for VELFAC VinduesMesterens håndværkere. Ikke alene har de udført et smukt stykke arbejde, de er også fine at omgås, og de gjorde, hvad de kunne for at mindske svineri og ubehageligheder i det hele taget. Der var ikke noget at lave bagefter for os. Det var meget tilfredsstillende.”

Udskiftning af gamle vinduer til nye Velfac Ribo vinduer i hvid aluminium

 

Stor guide: Sådan får du lys, liv og luft i boligen

Emner: Kundehistorier

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev