Det føles som et helt nyt hus

27. maj 2021

I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering.

Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere.


 renovering hus vinduer med VELFAC 200

Det skal bare spille

Som ejendomsmægler åbner Lasse Mathiassen rigtig mange vinduer og døre, og han kender derfor om nogen til værdien af, at det bare fungerer.

”Der er ikke noget mere irriterende end at bokse med dårlige døre og vinduer – det har en kæmpestor betydning, at den del spiller. Da vi overtog huset var alle døre og vinduer de oprindelige – de så slidte ud, og det trak ind, så alt skulle skiftes,” fortæller Lasse Mathiassen.

Familien søgte inspiration på nettet og faldt hurtigt for VELFAC billedgalleri med lignende boliger, der gjorde det nemt at få en fornemmelse af, hvordan nye vinduer og døre ville se ud i deres hus.

 

renovering hus med vinduer VELFAC 200

renovering hus med vinduer VELFAC 200

 

VinduesMesteren med fra start

Lasse Mathiassen fik via VELFAC kontakt til den lokale VinduesMester Thomas W. Næsby fra Holbæk Tømrerservice. ”Thomas har været med os i hele processen, som har kørt upåklageligt – fra opstart til betaling, levering og montering. Han er utrolig dygtig, prisfast, loyal, mødestabil – og så har han altid tid til at vejlede.”

”Det var fx Thomas, der anbefalede os en VELFAC Ribo hoveddør med matteret glas. Den var vi måske ikke faldet over selv, men vi er simpelthen så glade for den og det lys, der kommer ind.

Det samme gælder vores valg af vinduer og terrassedør fra serien VELFAC 200 Energy, som har en enkel ramme uden sprosser og dermed tilfører rummene masser af lys,” siger Lasse Mathiassen.


Få et gratis besøg af VinduesMesteren

 

Luft og sikkerhed

Qua de nye vinduer og døre med friskluftventiler har husets indeklima også fået en gevaldig opdatering. ”Vores nye vinduer og døre har på alle måder gjort vores hverdag nemmere. I dag er der, pga. de nye vinduer med friskluftventiler, et godt indeklima i hele huset.

Derudover er sikkerheden også forbedret. Alle vinduer og døre er indbrudssikrede, og det er trygt at vide, at man ikke bare nemt bryder ind,” siger Lasse Mathiassen.


_O6A8363

Nyt look, ny værdi


Den lille familie i Vipperød føler, at de har fået et helt nyt hus ved at skifte vinduer og døre. ”Det er gået fra at være en ret ordinær 70’er parcel til at være et hus, man lægger mærke til. Det har simpelthen skiftet både alder og karakter,” siger Lasse Mathiassen.

Det ses også på værdien af huset, som er steget markant. ”Det, vi investerede i at skifte vinduer og døre, blev hurtigt tjent hjem, da vi så, hvad huset steg i værdi.”

”Vi er super glade for resultatet, og den dag, vi skal sælge og købe nyt, kommer VELFAC helt sikkert også til at sætte vinduer i vores næste hjem,” slutter Lasse Mathiassen.


Hvis du også drømmer om nye vinduer, så bliv kontaktet af en VinduesMester for en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud.

Bestil gratis opmåling

 

 

Emner: Kundehistorier

Seneste artikler

Populære artikler

Tilmeld nyhedsbrev