Tips og gode råd til boligejere

VIDEO: Det rette udtryk giver boligen sjæl

30. april 2014

 

VELFAC tilbyder 3 vinduesserier i originalt dansk design, som passer til dit hus, uanset om du bor i parcel, nybyggeri eller murermestervilla. Det betyder, at du altid kan få vinduer, der passer til stilen og som er med til at give boligen sjæl og et unikt udtryk.

Kontakt VELFAC nu og få gratis besøg og tilbud på vinduer – og hør mere om, hvordan din bolig kan blive mere attraktiv.

Forskøn facaden
Facaden er husets ansigt udadtil, og her spiller vinduer og døre en afgørende rolle for at holde den rigtige stil. Vælg dine nye vinduer ud fra byggestil, arkitektur og din personlige smag og ønsker om design, form og farver. 

Vælg stilen
VELFAC tilbyder tre vinduesserier, der passer til alle boliger.

  • VELFAC 200 er til dig, som bor i et moderne/nybygget hus eller gerne vil give dit ældre hus helt nyt udtryk.
  • VELFAC Classic er til dig, som bor i et klassisk byggeri og ønsker at bibeholde boligens oprindelige stil.
  • VELFAC Ribo er til dig, som bor i  f.eks.parcelhus og som gerne vil bibeholde den traditionelle stil. 

Find farven
Farver har stor betydning for det designmæssige udtryk – både ude og inde. VELFAC tilbyder en lang række spændende farver, som gør det muligt at skabe nøjagtig det udseende, du ønsker – uanset hvilken farve din facade har, og om facaden er med rå mursten eller om den er pudset. 

Vælg dansk design
Dansk design er lig med et stilrent og æstetisk udtryk. Med VELFAC får du netop dansk design, der holder i udtryk og som er udført i solide materialer i højeste kvalitet. Vinduerne er skabt i samarbejde med ingeniører og arkitekter og passer til alle boligyper - både de moderne, de klassiske og de traditionelle.

 
"Der er mange ting, man kan gøre for at gøre sit hus mere attraktivt både inde og ude. Deriblandt at skifte vinduerne." - Maria Schlichting, Ejendomsmægler.

Emner: Tips og råd, Video, Økonomi

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev