Tips og gode råd til boligejere

Indbrud2_DetailHero_1180x580
Få en uforpligtende samtale om dine vinduer Kontakt os i dag
+
Få en uforpligtende samtale om dine vinduer Kontakt os i dag

Indbrudshæmmende vinduer stoppede tyvene

Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudshæmmende VELFAC vinduer.

Kundehistorier Indbrud og sikkerhed

Under et weekendophold blev Jytte Mørk og hendes mand ringet op med en ubehagelig nyhed: Der havde tilsyneladende været indbrud i deres hus.

 

Parret afbrød weekendopholdet og indstillede sig på at komme hjem til et gennemrodet hus og mistede værdier.

 

Men hjemme ved huset i Dronninglund kunne de ånde lettet op. Indbrudstyvene havde godt nok brudt de gamle vinduer i husets udestue op, men det var ikke lykkedes tyvene at komme videre igennem de indbrudshæmmende VELFAC vinduer ind til selve huset.

”Det har ikke taget tyvene mange sekunder at brække de gamle vinduer ind til udestuen op, så hvis vi ikke havde haft VELFAC vinduer i huset, var tyvene også kommet derind. Det er simpelthen fantastisk,”
Jytte Mørk - Husejer
Hent vores tryghedsguiden

Hent vores gratis guide om at være tryg i dit eget hjem.

Indbrudshæmmende vinduer giver tryghed

 

Det mislykkede indbrudsforsøg kommer blot få år efter, at ægteparret skiftede husets vinduer ud med nye VELFAC 200 vinduer.

 

Vinduerne er blandt andet sikret med indvendige glaslister, hvilket betyder, at indbrudstyve ikke kan fjerne ruden udefra. Vinduets stærke konstruktion gør det samtidig særdeles vanskeligt for tyvene at brække det op.

 

Det er dejligt, at man kan tage af sted hjemmefra uden at være hunderæd for, at der sker indbrud. Og nu kan vi jo se, hvor robuste vinduerne er – dem kommer man ikke bare lige igennem. Det giver en tryghed,” siger Jytte Mørk, der også ser andre fordele ved vinduerne.

 

Det var indbrudssikringen, der betød mest for os, da vi købte vinduerne, men det skader da heller ikke, at de kun kræver minimal vedligeholdelse, så vi ikke skal gå og male dem. Vi har i det hele taget været glade for vores VELFAC vinduer lige fra dag ét.

Vidste du, at...
  • ... der i 2022 blev anmeldt 14.899 indbrud (i følge Danmarks Statistik), som er på niveau med det foregående år
  • ... indbrud igennem vinduer typisk sker ved, at indbrudstyven enten brækker vinduet op eller fjerner ruden?
  • ... danske hjem generelt er dårligt sikrede mod indbrud?
Se mere Se mindre
TryghedsGuide_CTA_1150x820

Hent vores tryghedsguide

Vil du vide mere om, hvordan du undgår at gøre dit hjem til et slaraffenland for indbrudstyve?

Mere om
Kundehistorier
VELFAC

Store vinduer giver mere lys til sommerhuset

På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne. På en smuk naturgrund på Fanø, hvor omgivelserne nærmest trækkes ind i det nye helårshus, har familien Horn/Bakkerud fået skabt deres drømmehus med loft til kip og store VELFAC vinduer ud mod klitterne.

Ejendomsmægleren valgte VELFAC vinduer og døre til sin boligrenovering

I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere. I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere.

Værdistigning og bedre indeklima med ny skydedør og vinduer

Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VELFAC VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning. Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VELFAC VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning.
Alle artikler om Kundehistorier
Indbrud og sikkerhed

Indbrudshæmmende vinduer stoppede tyvene

Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudshæmmende VELFAC vinduer. Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudshæmmende VELFAC vinduer.

Undgå indbrud i julen: Få sikre vinduer

Ikke alle julens gæster er lige velkomne – og december måned er traditionelt højsæson for indbrud. Vil du undgå, at den søde juletid resulterer i ubehagelige og uanmeldte besøg? I julen bør vi være ekstra opmærksomme på risikoen for indbrud, da den søde juletid nemlig ofte er lig med ubudne gæster i hjemmet. Men heldigvis er der meget, du kan gøre for at sikre vinduerne, som ofte er tyvens foretrukne vej. Ikke alle julens gæster er lige velkomne – og december måned er traditionelt højsæson for indbrud. Vil du undgå, at den søde juletid resulterer i ubehagelige og uanmeldte besøg? I julen bør vi være ekstra opmærksomme på risikoen for indbrud, da den søde juletid nemlig ofte er lig med ubudne gæster i hjemmet. Men heldigvis er der meget, du kan gøre for at sikre vinduerne, som ofte er tyvens foretrukne vej.

Undgå indbrud mens du er på sommerferie

Sommertiden er højsæson for rejser og sommerhusophold – og dermed også for indbrud i boligen. Heldigvis kan du minimere risikoen for langfingrede gæster gennem tilstrækkelig sikring af tyvenes foretrukne adgangsvej, nemlig vinduerne Sommertiden er højsæson for rejser og sommerhusophold – og dermed også for indbrud i boligen. Heldigvis kan du minimere risikoen for langfingrede gæster gennem tilstrækkelig sikring af tyvenes foretrukne adgangsvej, nemlig vinduerne
Alle artikler om Indbrud og sikkerhed