Kom godt fra start efter ferien

22. august 2019

Header_blogindlæg

Feriesæsonen er ovre, og på byggepladserne har man trukket i arbejdstøjet og taget fat på de opgaver, der har ventet i kølvandet på en tiltrængt ferie. Og uanset hvor fuld ordrebogen er med projekter, der venter på at blive sat i gang, kan det være en god ide at planlægge efterårets arbejde allerede nu. På den måde undgår du nemlig at skulle hente materialerne hjem i 11. time med risiko for ubelejlig ventetid og ineffektive processer.   

Kom på forkant med opgaverne og bestil dine vinduer og døre allerede i dag ved at ringe til os på tlf. 70 110 200. Du kan også sende os en mail på tilbud@VELFAC.dk.

Tøv heller ikke med at kontakte din faste kontaktperson, der også kan hjælpe dig med bestillingen.

Det er nu, håndværkerfradraget skal udnyttes

Med efteråret lige om hjørnet er sensommeren det helt rigtige tidspunkt at minde boligejerne om håndværkerfradragets muligheder. Det indebærer nemlig, at de kan trække op til 12.000 kr. til arbejdsløn fra i skat, når du eks. udskifter deres gamle vinduer med nye lavenergiløsninger. Beløbet gælder pr. person over 18 år i husstanden.

Men husk at gøre kunderne opmærksomme på, at arbejdet skal igangsættes inden årsskiftet, hvis de vil være sikre på at kunne udnytte det.

⇒ Her kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvordan håndværkerfradraget fungerer

Derudover kan der være økonomiske gevinster at hente i forbindelse med energitilskud, når der investeres i nye energirigtige vinduer til boligen.

⇒ Du kan læse mere om, hvordan du bruger energitilskuddet aktivt i dit salgsarbejde her

Husk arbejdsmiljøet i sensommervarmen

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du ikke forsømmer arbejdsmiljøet i sensommervarmen. For selvom feriesæsonen efterhånden er slut, er det sommervejret ikke et overstået kapitel endnu. Du er derfor udsat, selv når det er overskyet, eller du arbejder i skyggen.

UV-strålingen går nemlig også igennem let skydække. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du bruger solcreme, når UV-indekset er kategori tre eller højere, hvilket typisk er i tidsrummet kl. 12-15 fra april til september.

Derudover er det altid en god ide at have en flaske væske inden for rækkevidde under arbejdet, uanset temperaturerne. Vær også opmærksom på at variere dine arbejdsstillinger og hold gerne små pauser i løbet af arbejdsdagen.    

⇒ Du kan læse flere anbefalinger fra Arbejdstilsynet her

Ifølge Dansk Byggeri er det ikke unormalt at glemme de gode arbejdsrutiner, når man har været af sted på ferie og nu vender hjem til hverdagen. Det øger risikoen for arbejdsulykker – så sørg evt. for at genopfriske sikkerhedsrutinerne. Tjek også gerne, om al udstyr er i orden, så du ikke pludselig står på byggepladsen og mangler vigtigt sikkerhedsgrej.

⇒ Få Dansk Byggeris tips til en sikker opstart efter ferien

Emner: Tips og råd, Håndværkerfradrag, Nyheder, Rådgivning

Seneste artikler

Populære artikler