Ny terrassedør åbner for tunge lydglas i smalle rammer

25. juni 2020

_S5A7730

Nu kan du tilbyde dine kunder alle fordelene ved en VELFAC 200 ENERGY terrassedør – men med mulighed for tunge lydglas i døren. Den nye terrassedør er også gjort langt nemmere for dig at justere i højden takket være nye justérbare hængsler. Så er du sikker på at komme hurtigt i mål med justeringen.

Sommer er lig med sol, varme og masser af aktivitet både ude og inde. Men støj vil de fleste gerne undgå. Mange tømrere har derfor efterspurgt en terrassedør med de samme fordele, som VELFAC 200 ENERGY serien giver, men med mulighed for tunge lydglas.

Det har vi nu udviklet: Vores nye terrassedør øger den maksimale rammevægt med 25 kg, samtidig med at rammeprofilen fra VELFAC 200 ENERGY serien bevares. Dermed byder terrassedøren både på optimal udnyttelse af dagslyset og solens energi inden døre, et smalt og enkelt moderne design samt VELFAC funktionsruder, der er testet og godkendt efter en række nationale og europæiske standarder. Det gælder også vores tunge lydruder.

Læs mere om vores forskellige rudetyper

Fleksibel justering i højden
Med den nye terrassedør har vi imidlertid ikke kun ændret på den maksimale rammevægt. Der er også tilføjet nye justérbare skjulte hængsler i siderne, som gør det nemmere at justere døren op og ned for at ramme den helt rette placering. Du sparer tid på justeringen og kommer hurtigere i mål med opgaven.

- Den nye terrassedør installeres fuldstændigt som normalt. Forskellen er, at du får større fleksibilitet, når det gælder justeringen. Du kan justere, når og hvordan det passer dig, uden at det kræver afmontering af hele døren. Det minimerer samtidig risikoen for, at dørens placering ikke bliver optimal, fx hvis huset er skævt, forklarer Kenneth Pretzmann Bøgelund, der er teknisk chef og træningsansvarlig hos VELFAC.

Se her på side 28-30, hvor nemt du monterer og justerer VELFAC 200 ENERGY løsningerne

Ingen kompromiser med kvalitet eller udtryk
Den nye terrassedør kan bruges både som enkeltstående terrassedør og som del af den samlede vindues- og dørløsning rundt om hele huset, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller udtryk. Kenneth Pretzmann Bøgelund uddyber:

- Set indefra er bundstykket på 24 mm det samme som på vores skydedøre i VELFAC 200 ENERGY serien. Terrassedøren er derfor også egnet til at kombinere med en skydedør til at skabe optimal sammenhæng mellem ude og inde med helt rene og enkle linjer.  

Se flere detaljer om den nye terrassedør

Læs også om vores nye 2-fløjede skydedør med lavt bundstykke

Emner: Æstetik og design, Presse, Nyheder, Energivinduer, Energibesparelse, Terrassedøre

Seneste artikler

Populære artikler