Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Brøndby scorer 463 gyldne og grønne boliger

31. august 2021

De åbne karréer i Kobber Engen, der netop nu er under opførelse i Brøndby, danner ikke bare rammen om grønne fællesarealer. Boligernes arkitektoniske udformning understøtter indeklimaet ved at tøjle trafikstøjgener og optimere dagslysforholdene, hvilket vores VELFAC 200 Energy bidrager til. Arkitema har slået stregerne til byggeriet, der kan forvente en DGNB Guld-certificering, når det efter planen er opført i 2023.

Læs mere »

Nordhavnens pakhuse giver genklang i bydelens nye hotel

7. juli 2021

Det skyder op af jorden med nye byggerier i den Københavnske Nordhavn. Et af de seneste skud på stammen er et Comwell-hotel, som er tegnet af Arkitema med afsæt i bydelens kontrastfyldte omgivelser. Mens den hvide facade omfavner områdets moderne arkitektur, er de smalle og høje vinduer med lodrette sværd en hyldest til havnens forhenværende karakteristiske pakhuse. Vi har leveret vinduerne til hotellets værelser og gårdrum.

Læs mere »

Nyt Ørestadsbyggeri inviterer Amager Fælleds natur indenfor

11. juni 2021

På kanten af Amager Fælled er et stort boligbyggeri skudt i vejret. Facaden rummer materialer som beton og aluminium, og det industrielle look står i kontrast til den omgivende natur, der samtidig er inviteret ind i arkitekturen. Vi har leveret vinduesløsningen, som understøtter det rå udtryk og omfatter lydabsorbenter, der reducerer støjen fra nabo-metroen.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nyt demohus viser fremtidens cirkulære løsninger

2. november 2018

Verdens første cirkulære byggeri til den almene boligsektor har slået dørene op til første prototype hos Lejerbo. ”Vi er i gang med at flytte den danske byggeindustri,” fortæller MT Højgaard om projektet, der bl.a. opføres med VELFAC 200 Energy, som er designet til adskillelse.

Læs mere »

Brug energitilskuddet aktivt i dit salgsarbejde

21. september 2017


Det øger boligejerens incitament til energirenovering, når der kommer tilskud på bordet – og du får samtidig et ekstra salgskort på hånden. Det oplever Albertslund-tømrermester Bjarne Hansen, der bruger forsyningsselskabernes energitilskud aktivt i sin dialog med kunderne. 

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler