Usynlig skalsikring øger trygheden for typehuskunder

15. november 2019

Billede 1(1)

Et samarbejde mellem VELFAC og eurodan-huse har gennem flere år givet boligdrømmende danskere en lang række muligheder for at sætte et særligt kvalitetspræg på typehuset. Som noget nyt kan husbyggerens kunder øge trygheden i hjemmet med VELFAC Smart Security. Den usynlige sikring af vinduerne og terrassedørene er styret via smartphonen og skaber dermed overblik og samspil med resten af boligen.

Siden eurodan-huse i 1980’erne gjorde op med forestillingen om typehuset som en anonym metervare, er huskøberens muligheder for selv at sætte sit præg på husets udtryk fortsat med at vokse. Senest vil typehusproducenten, der gennem flere år har samarbejdet med VELFAC om levering af vinduer og døre til firmaets huse, nu tilbyde en ny skalsikring, der øger trygheden for hele familien.

Stigende interesse for tryghed - Vores ambition er at levere moderne huse, som danner optimale rammer omkring menneskers tilværelse i forhold til arkitektonisk udtryk, komfort, varmeforbrug, vedligeholdelse osv. Samtidig oplever vi, at tryghed bliver et gradvist vigtigere kriterium for huskøberne, som i stigende grad efterspørger højteknologiske sikkerhedsløsninger, der kan tilpasses den enkeltes behov.

Det fortæller adm. direktør Thomas Dahl fra eurodan-huse, der har præsteret mere end 11.000 projekter gennem virksomhedens godt 40 år i byggebranchen.

- VELFAC står for både lækkert design og solid funktionalitet, der matcher den moderne boligejers unikke ønsker og behov. Med den nye skalsikring kan vi tilbyde vores kunder en løsning, hvor sikkerhed udgør en designfaktor på lige fod med bl.a. energiforbrug, indeklima, brugervenlighed, bæredygtighed mv.

Højteknologisk sikring kommunikerer med hele huset Sådan fortæller Thomas Dahl om VELFAC Smart Security, der ikke bare leverer en højeffektiv sikring af vinduerne og terrassedørene. Løsningen er også uden synlige kontakter og kan derfor hverken ses ude eller inde.

Ved hjælp af indbyggede sensorer, der er koblet til en app på din smartphone, er det nemt at holde styr på hjemmet, hvad enten du er ude eller inde. Sensorerne giver dig nemlig besked, hvis et vindue eller en dør bliver åbnet, og du kan let monitorere, hvorvidt de er åbne eller lukkede. Da sensorerne er koblet til en app på smartphonen, er det samtidig nemt at danne sig et overblik over hjemmet og opnå samspil med de øvrige digitale løsninger, såsom alarmselskab, varmestyring og lysregulering.

- Et sikkert hjem starter med vinduerne – og med VELFAC Smart Security kan du i høj grad gardere den populære tyveriindgang og dermed øge tryghedsfølelsen for hele din familie. Og fordi du bestiller systemet sammen med vinduerne, får du en samlet løsning uden abonnement. Dermed undgår du ikke bare, at den komplette udgift kommer som en overraskelse – det sparer dig også for dialog med flere leverandører.

Sådan lyder det fra Peer Bertelsen, der som salgschef hos VELFAC er meget bevidst om, hvor stor en betydning sikkerhed har for den daglige boligglæde.

- I 2018 skete der mere end 29.000 indbrud i danske boliger. Mange har derfor en velbegrundet frygt for at blive udsat for den dyre såvel som ubehagelige oplevelse, som indtrængen i huset indebærer. Tryghed står med andre ord højt på dagsordenen hos mange boligejere, hvad enten de er hjemme eller eks. er draget på ferie, taget i sommerhus eller bare er på arbejde. Og da

vinduerne er en af tyvenes mest benyttede adgangsveje, starter et sikkert hjem med vinduerne, forklarer han.

Kan opleves i Fremtidens Hjem Siden d. 10. oktober har VELFAC Smart Security kunnet opleves i Fremtidens Hjem – eurodan-huses helt nye bud på morgendagens intelligente bolig. Det 196 kvm store hus i Vindinge øst for Roskilde er indrettet med en lang række elektroniske apparater og intelligente gadgets, der kan ’tale sammen’, hvilket løfter brugervenligheden og komforten til et helt nyt niveau.

Thomas Dahl opfordrer i den forbindelse alle kommende huskøbere til at kigge forbi og opleve skalsikringen såvel som de øvrige features i det nye ’smart home’. At få syn for sagen giver nemlig yderligere tryghed for, at samtlige ønsker til boligen bliver indfriet, ligesom det bliver nemmere at se de forskellige løsninger i samspil med hele huset.

- Med de mange individuelle tilpasningsmuligheder, hvad enten det drejer sig om vinduer og døre, armaturer eller hvidevarer, vil huskøberne i stigende grad basere deres beslutninger på ’hands-on’-oplevelser kombineret med den helt rigtige rådgivning, konkluderer han afslutningsvis.

Emner: Indbrud og sikkerhed, Vedligeholdelse, Presse, Nyheder, Bæredygtighed

Seneste artikler

Populære artikler