Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Fra plastik til træ: Autentisk vinduesrenovering forskønner andelsboliger

2. november 2020

I det københavnske Nordvestkvarter har andelsboligforeningen A/B Rødkælkebo fået et løft med nye sprossevinduer i træ, som erstatter de tidligere plastikvinduer. Renoveringen er gennemført med stor respekt for den oprindelige byggestil. Derfor er der valgt en vinduesløsning i et klassisk design, der tilfører bygningen autentisk karakter og flotte detaljer.

Læs mere »

Usynlig skalsikring øger trygheden for typehuskunder

15. november 2019

Et samarbejde mellem VELFAC og eurodan-huse har gennem flere år givet boligdrømmende danskere en lang række muligheder for at sætte et særligt kvalitetspræg på typehuset. Som noget nyt kan husbyggerens kunder øge trygheden i hjemmet med VELFAC Smart Security. Den usynlige sikring af vinduerne og terrassedørene er styret via smartphonen og skaber dermed overblik og samspil med resten af boligen.

Læs mere »

Et sikkert bud på fremtidens smarte bolig

14. oktober 2019

Som et ægte ’smart home’ er spydspidsprojektet Fremtidens Hjem præget af de nyeste teknologiske løsninger fra inderst til yderst. Det gælder også husets vinduer og terrassedøre, der – udover at udgøre en vigtig dimension i boligens bæredygtigheds- og energidesign – øger trygheden for beboerne.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Vinteren kommer – er du klar?

8. november 2018

Officielt går byggeriet ind i vintersæsonen tirsdag 1. november, hvor vinterbekendtgørelsen træder i kraft. Hos VELFAC opfordrer vi derfor til, at du får genopfrisket kravene og tager højde for vinterbekendtgørelsen i din planlægning. Så mindsker du nemlig risikoen for unødige forsinkelser og uheld på grund af vejret.

Læs mere »

Hemmeligheden bag de duggede ruder

7. november 2018

Dug på ruderne er helt almindeligt i efteråret, når temperaturforskellen på ude og inde bliver større. Men hvad betyder det for boligejeren? Vi giver dig hurtigt overblik, så du bliver bedre klædt på til at hjælpe dine kunder.

Læs mere »

Efterårstjek: Sådan gør du vinduerne klar før vinteren

2. november 2018

De milde temperaturer og gode lysforhold gør efteråret ideelt til vedligeholdelse af dine kunders vinduer, inden kulden og vintermørket sætter ind. Vi har samlet en række gode efterårsfif til din snak med boligejeren.

Læs mere »

Optimér din rådgivning om energivinduer

4. oktober 2016

Nye energivinduer giver din kundes bolig et løft, men 3-lagsløsninger er ikke altid optimale for alle. Læs her, hvilke faktorer du skal huske i din dialog om opgaven, så du giver boligejeren den løsning, der skaber mest værdi.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Sensommerfif til vinduesvedligehold

23. august 2016

De lune temperaturer og lange solskinsdage gør sensommeren ideel til vedligeholdelse af vinduer. Vi giver dig her en række gode råd, som du kan videregive til dine kunder og dermed styrke din egen service og rådgivning om vinduer.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler