Tips og gode råd til boligejere

Fra drøm til virkelighed med ny finansieringsform

18. november 2020

Da familien Clausen fandt deres nye hjem ved den sjællandske Sydkyst, var det ikke husets stil, de faldt for, men plantegningen. Her var præcis de rum, de skulle bruge.

Men huset bar tydeligt præg af stilen fra 70’erne: brune farver i alle rum, og alt for små og få vinduer. Det krævede altså en større renovering, hvis det skulle blive det lyse hjem, familien drømte om.

En finansieringsordning gennem VELFAC VinduesMester gjorde det muligt at få alle familiens ønsker opfyldt.


 renovering af vinduer med finansiering

 

Et hus med muligheder

Meget har forandret sig på det år, familien har boet i huset, og i dag er det svært at genkende den 70'er-villa, de overtog. ”Vi købte huset, fordi vi kunne se mulighederne. Plantegningen var perfekt, men der skulle virkelig gøres noget ved resten,” siger Anne Clausen, den ene af husets ejere.

I dag er der kun de oprindelige mure og trægulve tilbage, alt andet er nyt. ”Vores store ønske var et lyst og tidssvarende hus, og det krævede bl.a. nyt køkken, nye badeværelser, nyt bryggers og selvfølgelig modernisering af vægge, lofter, døre og vinduer,” fortæller Anne Clausen.

renovering af vinduer med finansiering

renovering af vinduer med finansiering

Finansiering blev løsningen

Familien Clausen blev anbefalet at kontakte den erfarne VELFAC VinduesMester, Bob Lysgaard, og han kom og så på mulighederne. ”Alle døre og vinduer skulle skiftes, og det havde vi faktisk også budgetteret med.

Men, vi havde et stort glasparti på 4,5 meter med en gammel skydedør, som vi i første omgang tænkte, at vi selv kunne male pænt op.

Det viste sig dog hurtigt, at døren ikke sluttede helt til, og det trak ind. Derfor tog vi fat i Bob Lysgaard igen, og han kom med en løsning, som vi var vilde med. Problemet var, at det lå uden for vores budget…

VinduesMesteren fortalte os om finansieringsmulighederne gennem Resurs Bank, og det betød, at vi kunne bestille et helt nyt vinduesparti med det samme og få hele renoveringen overstået på én gang.”

Få finansieret dine vinduer og døre

Nemt og overskueligt

Familien Clausen oplevede finansieringsprocessen som både nem og overskuelig: ”Der var helt klare linjer, og vi er lykkelige over, at det kunne lade sig gøre så hurtigt” siger Anne Clausen.


Til foråret skal familien i gang med at renovere garagen, som skal isoleres og have nye vinduer – og her har de også valgt VELFAC. ”Vi har været superglade for vores VinduesMester, som kigger forbi, hver gang vi har brug for vejledning. Og han finder altid frem til de bedste løsningsforslag.”

renovering af vinduer med finansiering

En boligdrøm blev opfyldt

I dag er det svært at genkende den mørke villa fra 70'erne. Huset lever fuldstændig op til den moderne families smag og ønsker. Vinduer og døre er fra VELFAC 200 i sort – et elegant design, hvor den smalle ramme øger lysindfaldet i hele boligen.


”Vi er SÅ glade for vores nye vinduer og døre! Både udseendet og funktionaliteten er i top. Vores hjem er blevet præcis den stilrene og tidssvarende bolig, vi drømte om. Og det hele kunne lade sig gøre på ét år – takket være VELFAC, VinduesMester Bob Lysgaard og de finansieringsmuligheder, de fandt til os,” slutter Anne Clausen.

renovering af vinduer med finansiering


 

Hvis du også drømmer om nye vinduer, så bliv kontaktet af en VinduesMester for en gratis opmåling og et uforpligtende tilbud.

 

Bestil gratis opmåling

 

 

Emner: Kundehistorier

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev