Tips og gode råd til boligejere

Udnyt det grønne håndværkerfradrag og spar penge på dine nye vinduer

06. september 2016

Få håndværkerfradrag med nye grønne vinduer

OPDATERING: Et flertal i Folketinget har besluttet at gøre håndværkerfradaget permanent fra 2018 - se mere i dette blogindlæg.

Trænger dit hus til nye, energirigtige vinduer, der ikke giver træk og kulde? Så husk at du kan få håndværkerfradrag på håndværkerydelser, som bruges til energiforbedringer og andre renoveringer, der gør dit hus mere miljø- og klimavenligt.

Hvis du for eksempel skifter de gamle, utætte vinduer ud med nye energiruder, kan du trække en stor del af håndværkerens arbejdsløn fra i skat.

Helt præcist kan du i 2016 trække 12.000 kroner fra pr. person over 18 år i din husstand – altså 24.000 kr., hvis I er 2 voksne.

Du må ikke vente for længe

Fradraget nulstiller ved årsskiftet, så sørg for at få det brugt inden da. Så kan du endda gøre brug af fradraget igen i 2018 og spare endnu flere penge.

VELFAC VinduesMestre landet over har i øjeblikket travlt med udskiftninger, men der er endnu huller i kalenderen i efteråret, hvis du vil give dit hus et ansigtsløft, holde kulden ude til vinter og spare penge på varmeregningen.

Bestil et gratis og uforpligtende prisoverslag i dag.

Eller bestil et besøg af en VELFAC VinduesMester, som giver dig professionel rådgivning og en gratis opmåling.

 

Beregn din pris

eller

Udnyt håndværkerfradraget

Emner: Energi, Tips og råd, Økonomi, Håndværkerfradrag, Energibesparelse

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev