Tips og gode råd til boligejere

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (2)
Oplev VELFAC, besøg vores udstilling i Horsens og Rødovre Kontakt os i dag
+
Oplev VELFAC, besøg vores udstilling i Horsens og Rødovre Kontakt os i dag

Inspiration til vinduer - hvilke vinduesåbninger skal du vælge?

Har du tænkt over, hvor mange forskellige åbnefunktioner, du har at vælge mellem, når du skal have nye vinduer? I filmen her gennemgås de mest almindelige åbnefunktioner.

Rådgivning

 

Vælg vinduesåbning efter dine behov

 

I filmen her gennemgås de mest gængse åbnefunktioner af vinduer og terrassedøre, og hvilke fordele der er. Det er nemlig vigtigt at vælge den åbning af vinduet, der passer bedst i f.t. rummet, vinduet skal sidde i. 

Måske har du mest glæde af topstyrede vinduer i stueetagen for at bidrage bedst til ventilationen. Et topstyret vindue kan være relativt bredt og har greb i bunden. Eller måske skal du bruge et sidestyret vindue for nem pudsning af vinduet indefra, hvis vinduet er på 1. salen. 

Få overblik: Vælg de rette åbnefunktioner til vinduerneSkydedøre til overdækket terrasse?


I filmen kan du høre lidt om forskellen på en terrassedør og skydedør og mulighederne for at åbne dit hjem op ud mod haven og terrassen. Find mere inspiration om terrassedøre her.

Har du brug for rådgivning til at finde vinduer og døre, der passer til dine behov og til din bolig, kan du med fordel besøge os i vores udstillinger. Find adresser og åbningstider her.

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (7)

Book et møde i udstillingen og undgå ventetid.

Du er altid velkommen i vores udstillinger. Hvis du vil undgå ventetid, anbefaler vi, at du booker et møde med en rådgiver på forhånd. 

 

Mere om
Rådgivning

Udskiftning af vinduer: Få styr på reglerne

Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret. Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret.

Besøg en VELFAC vinduesudstilling og oplev kvaliteten

VELFAC har udstillinger i både Horsens, Rødovre og Middelfart, hvor du kan se samt prøve vinduer og døre i alle vores serier. VELFAC har udstillinger i både Horsens, Rødovre og Middelfart, hvor du kan se samt prøve vinduer og døre i alle vores serier.

Montering af vinduer: 5 gode råd, inden håndværkeren kommer på besøg

Montering af dine nye vinduer er et samarbejde mellem dig som husejer og håndværkeren, og jo bedre samarbejdet er, desto større er sandsynligheden for en god proces og et godt resultat. Her er 5 gode råd til, hvordan man bedst forbereder et besøg af håndværkeren. Montering af dine nye vinduer er et samarbejde mellem dig som husejer og håndværkeren, og jo bedre samarbejdet er, desto større er sandsynligheden for en god proces og et godt resultat. Her er 5 gode råd til, hvordan man bedst forbereder et besøg af håndværkeren.
Alle artikler om Rådgivning