Tips og gode råd til boligejere

Ny dør og nye vinduer gav huset ny værdi

05. oktober 2020

Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning.


 DK-SW-B2C Ribo skydedør inde

 

Valget blev afdragsfrit

Familien Sørensen bor i et klassisk parcelhuskvarter, hvor de fleste huse er fra 70’erne. Det gælder også deres hjem, som de gennem de sidste 10 år løbende har opdateret. ”For år tilbage skiftede vi de vinduer, der virkelig trængte. Nu ønskede vi os en ny dør mellem stue og udestue, og vi drømte også om at skifte de sidste vinduer. Et samarbejde mellem VinduesMesteren og Resurs Bank gjorde det muligt, at få finansieret et afdragsfrit lån, hvilket betød, at vi både kunne få en ny dør og nye vinduer samtidig,” fortæller Eva Sørensen.


_S5A2380_crop


_S5A2386 crop

VinduesMesteren rådgav om stil og funktionalitet

Den lokale VinduesMester var med hele vejen og rådgav familien både i forhold til stil og funktionalitet. ”Jeg havde egentlig drømt om franske døre mellem stue og udestue, men her var VinduesMesteren kvik, og mindede mig om, at en skydedør gav mulighed for at åbne helt op og give os ét stort sammenhængende rum, hvilket jo ikke er muligt med franske døre. Det havde jeg ikke lige tænkt på, og i dag er vi bare så glade for, at vi valgte en skydedør,” siger Eva Sørensen.

Få finansieret dine vinduer og døre

 

Det flotteste finish

Familien var hele vejen meget positiv over informationsniveauet mellem dem og VinduesMester Bob Lysgaard fra Lysgaard Vinduer & Døre. ”De informerede os hele tiden om, hvor de var i processen. Det betød, at vi ikke skulle holde øje med noget undervejs. De lagde filt ud i hele huset, ryddede op efter sig, og var bare super kompetente, søde og grundige. På et tidspunkt var der en lille misfarve på en af rammerne, og det fortalte VinduesMesteren os om, før vi selv opdagede det, og de fik det hurtigt ordnet. Det viste os, at de var på forkant. Faktisk har vi aldrig før oplevet håndværkere, der laver så flot en finish, som de gjorde. Vi kan tydeligt se forskel på de vinduer, vi tidligere fik installeret af et andet firma og dem, vi her har fået gennem VELFAC og VinduesMesteren,” fortæller Eva Sørensen.

 

Husets værdi er steget

I dag har familien Sørensens hus fået et helt nyt, opdateret udtryk. De enkle, sorte vinduesrammer fra VELFAC RIBO står perfekt til den gule mursten, og vindueskarmene indenfor er blevet hvide, hvilket gør rummene meget lysere. ”Vi har fået mange positive kommentarer fra naboer, som mener, at det har pyntet gevaldigt. Selv er vi også rigtig glade for resultatet, som ikke bare er super pænt, men som også har haft en markant effekt på indeklimaet pga. ventilationen i vindueskarmene. Energioptimeringen af huset betyder faktisk, at husets værdi er steget, så vi nu kan omlægge vores realkreditlån – det er jo bare et ekstra stort plus, der er værd at tage med,” slutter Eva Sørensen.

Udskiftning af vinduer


 

Hvis du også drømmer om nye vinduer, så bliv kontaktet af en VinduesMester for en gratis opmåling og uforpligtende tilbud.

Bestil gratis opmåling

 

 

 

Emner: Kundehistorier

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev