Tips, inspiration og gode råd om vinduer

Nye vinduer gav Rikkes mørke hus nyt liv

22. april 2021

 

Hvad gør man, hvis man har et hus fra 70'erne med et mørkt sydvendt hjørne, og man egentlig gerne både vil have mere lys ind i sit hus og have en bedre adgang til haven?

Rikke Bandholm og hendes familie besluttede sig for at renovere villaen i Stensballe ved Horsens, og løsningen blev en væltet mur og montering af nye vinduer samt en VELFAC 200 ENERGY skydedør.

Læs mere »

Fra drøm til virkelighed med ny finansieringsform

18. november 2020

Da familien Clausen fandt deres nye hjem ved den sjællandske Sydkyst, var det ikke husets stil, de faldt for, men plantegningen. Her var præcis de rum, de skulle bruge.

Men huset bar tydeligt præg af stilen fra 70’erne: brune farver i alle rum, og alt for små og få vinduer. Det krævede altså en større renovering, hvis det skulle blive det lyse hjem, familien drømte om.

En finansieringsordning gennem VELFAC VinduesMester gjorde det muligt at få alle familiens ønsker opfyldt.

Læs mere »

Ny dør og nye vinduer gav huset ny værdi

5. oktober 2020

Eva Sørensen og familien, bestående af mand og fire børn, har boet i deres 70’er villa i et dejligt parcelhuskvarter i Nordsjælland i mere end 10 år. For år tilbage skiftede de nogle af villaens vinduer, men kom aldrig helt i mål. Gennem VinduesMester Bob Lysgaard blev de opmærksomme på finansiering via Resurs Bank, og de fik derfor mulighed for at skifte de sidste vinduer og en dør på én gang. Det mærkes i dag på husets indeklima og ses på husets udseende og værdistigning.

Læs mere »
New Call-to-action

Video: Få svar fra fagfolk i VELFAC vindueshuset

23. januar 2018
Læs mere »

Nye vinduer genoplivede mørk 70’er villa

6. juli 2017

En væltet mur mod syd og installation af vinduer og skydedøre fra VELFAC forvandlede familien Bandholms mørke villa i Horsens til deres drøm om et lyst hus med let adgang til haven.

Læs mere »

360 graders rådgivning gjorde valget nemmere

30. august 2016

Da Malene og Kresten købte huset i Horsens, var det næsten drømmehuset. Men inden familien kunne indtage deres nye hjem, var der behov for renovering, bl.a. montering af nye vinduer og skydedør. Rådgivning og en dygtig tømmermester afgjorde valget af VELFAC vinduer.

Læs mere »

Boligforening ville helst have VELFAC

22. februar 2016

VELFAC leverede en moderne og skræddersyet vinduesløsning til en andelsboligforening i Fredericia. De nye vinduer sparer foreningen tid og penge på den lange bane.

Læs mere »
Få flere tips til dine vinduer - mød VELFAC på facebook. Klik her.

Sikrede vinduer stoppede indbrudstyvene

22. februar 2016

Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudssikrede VELFAC vinduer.

Læs mere »

"Vinduesudskiftningen kunne ikke være mere professionel"

22. februar 2016

Det trækker ikke længere ind ad vinduerne hos Arne Sørensen, der skiftede sine gamle vinduer ud med VELFAC Ribo. Den tidligere tømrer roser VELFAC VinduesMesterens professionelle håndværk.

Læs mere »

Nye vinduer i klassisk stil holder på varmen

22. februar 2016

Rigo Lindskov Rasmussen og hans hustru skiftede deres gamle slidte vinduer ud med VELFAC Classic. Nu har de vinduer, der holder på varmen, kræver minimal vedligeholdelse og samtidig passer til husets klassiske stil.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler

Tilmeld nyhedsbrev