Tips og gode råd til boligejere

Håndværkerfradraget kan være på vej ud - udnyt det mens du kan

01. september 2017

Regeringen lægger op til at håndværkerfradraget afskaffes i 2018

 

OPDATERING: Et flertal i Folketinget har besluttet at gøre håndværkerfradaget permanent fra 2018 - se mere i dette blogindlæg.

Så er det nu, hvis du vil være sikker på at kunne gøre brug af håndværkerfradraget, når du investerer i nye energivinduer. Regeringen lægger i sit finanslovsudspil for 2018 op til at fradraget for håndværksudgifter afskaffes, og det betyder, at du fremover ikke kan regne med at kunne trække penge fra, når du eksempelvis forbedrer dit hus med nye vinduer.

I dag er det sådan, at du kan trække 12.000 kroner fra pr. person i husstanden over 18 år for den del af regningen, der dækker håndværkernes arbejdsløn. Så hvis I er to voksne, kan I altså trække de første 24.000 kroner fra, hvis I foretager energibesparende og/eller klimavenlige tiltag i jeres bolig. Et eksempel herpå kan være udskiftning af jeres eksisterende vinduer med energiruder.

I forslaget lægger regeringen op til at, at boligjobordningen – som ordningen rettelig hedder – bliver ”drejet”, så den fremover kun gælder for serviceydelser som hushjælp og havearbejde.

Book et uforpligtende møde med en VinduesMester

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne udnytte fradraget, mens du kan, kan du booke et gratis og uforpligtende møde med en VELFAC VinduesMester og høre, hvad han kan gøre for dit hus, og hvad det vil koste.

Bestil gratis opmåling

 

Du kan også bestille et prisoverslag på udskiftning af dine vinduer, så du kan få en idé om, hvilket prisleje dit projekt kan forventes at ligge på.

Emner: Tips og råd, Håndværkerfradrag, Udskiftning af vinduer, Nyheder

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev