Håndværkerfradraget kan være på vej ud - udnyt det mens du kan

1. september 2017

20130710_9931_vaerktoejskasse.jpgSå er det nu, hvis du vil være sikker på at kunne gøre brug af håndværkerfradraget, når du investerer i nye energivinduer. Regeringen lægger i sit finanslovsudspil op til at fjerne fradraget for håndværksudgifter, og det betyder, at du fremover ikke kan regne med at kunne trække penge fra, når du eksempelvis forbedrer dit hus med nye vinduer.

I dag er det sådan, at du kan trække 12.000 kroner fra pr. person i husstanden over 18 år for den del af regningen, der dækker håndværkernes arbejdsløn. Så hvis I er to voksne, kan I altså trække de første 24.000 kroner fra, hvis I foretager energibesparende og/eller klimavenlige tiltag i jeres bolig.

I forslaget lægger regeringen op til at, at boligjobordningen – som ordningen rettelig hedder – bliver ”drejet”, så den fremover kun gælder for serviceydelser som hushjælp og havearbejde.

Book et uforpligtende møde med en VinduesMester

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne udnytte fradraget, mens du kan, kan du booke et gratis og uforpligtende møde med en VELFAC VinduesMester og høre, hvad han kan gøre for dit hus, og hvad det vil koste.

Bestil gratis opmåling

 

Du kan også bestille et prisoverslag på udskiftning af dine vinduer, så du kan få en idé om, hvilket prisleje dit projekt kan forventes at ligge på.

Emner: Håndværkerfradrag, Udskiftning af vinduer, Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev