Nyheder og aktuelt til professionelle

Vi hjælper dig med at efterleve Københavns Kommunes krav til fremtidige byggerier

11. maj 2021

Billede 1-3

Som led i hovedstadens strategi for bæredygtigt byggeri skal større københavnske byggerier certificeres med fx DGNB. Hos VELFAC tilbyder vi kompetent rådgivning og gennemsigtig dokumentation, der hjælper dig fra startlinjen og over målstregen, når DGNB-certificeringen skal i hus.

Sidste sommer blev der ved Københavns Borgerrepræsentation vedtaget nye krav til kommunens større byggerier.

Fremover skal der bygges mere bæredygtigt i København, og fremtidige nybyggerier til mere end 20 mio. kr. skal derfor certificeres med enten DGNB Guld eller Svanemærket, mens almene boliger samt kommunale og almene renoveringer, der overstiger samme beløb, skal certificeres med DGNB Sølv, Svanemærket eller tilsvarende.

Vi vil gerne være med til at sætte skub i den bæredygtige udvikling inden for byggeriet, og derfor står vi klar med kompetent rådgivning og klar dokumentation, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt igennem den komplekse certificeringsproces.

Tidlig involvering smidiggør DGNB-processen

Hos VELFAC finder du ikke bare opdateret DGNB-dokumentation på samtlige af vores produktserier, som du nemt kan downloade for at få et tilstrækkeligt og lettilgængeligt overblik over den samlede dokumentation for vores vinduesløsninger.

Vi tilbyder også omfattende rådgivning via vores in house DGNB-konsulent, der bidrager til at optimere certificeringsforløbet, så du undgår unødvendige bump på vejen og samtidig sparer både tid og penge.

Der kan nemlig være kroner og ører at spare for alle i værdikæden, men det er vigtigt at sætte den grønne kurs allerede i projektets indledende fase. Derfor opfordrer vi til at inddrage os i startfasen, så vi kan hjælpe med at skabe overblik og gennemsigtighed helt fra start.

Tidlig involvering af os sætter nemlig et positivt aftryk på processen og øger chancen for at komme godt i mål med certificeringen.

Læs også: Tidlig involvering skaber kvalitet i DGNB-processen

Hent DGNB-point på vinduer og døre

Men hvilke DGNB-kriterier er relevante i netop dit projekt? Vi hjælper dig med at få styr på, hvilke kriterier der er relevante i forhold til de vinduer og døre, som indgår i dit byggeprojekt. Det gør det klart, under hvilke kriterier det er muligt at opnå de eftertragtede DGNB-point.

Det betyder samtidig, at vi kan hjælpe dig til nemmere og hurtigere at få udarbejdet en sagsspecifik livscyklusvurdering, der tager højde for den samlede mængde af glas, aluminium og træ i dine vindues- og dørløsninger.

Alt i alt hjælper det dig til at sikre, at dit næste projekt lever op til de nødvendige bæredygtighedskriterier i forbindelse med DGNB-ordningen.

Læs også: Naturlige materialer er både godt for miljøet og indeklimaet

Emner: Presse, Nyheder, Energivinduer, DGNB, Byggeri, Bæredygtighed

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev