Tips og gode råd til boligejere

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (3)
Besøg en VELFAC udstilling og få kompetent rådgivning og mærk kvalitetet. Find udstilling
+
Besøg en VELFAC udstilling og få kompetent rådgivning og mærk kvalitetet. Find udstilling

Få gratis arkitektrådgivning når du vælger nye vinduer

Som boligejer står du overfor mange valg, når boligen skal renoveres eller bygges til. Her kan det give ro i maven at sparre med en arkitekt, der kan se på din bolig med professionelle og nye øjne. Derfor inviterer vi af og til en arkitekt forbi vores showrooms i Rødovre og Horsens, så du kan få inspiration til dine nye vinduer og døre.

Renovering Rådgivning

Arkitektrådgivning

Vi tilbyder arkitekthjælp periodevis

VELFAC arkitektrådgivning er kun tilgængeligt i begrænsede perioder. Imellemtiden kontakt os og hør om mulighederne.

 

Se mere Se mindre

Der er meget at tage stilling til, når boligen trænger til en opdatering. Det gælder ikke mindst, når det kommer til at finde de helt rette vinduer og døre til din bolig.

 

Heldigvis er der hjælp at hente for dig som boligejer, når vi hos VELFAC tilbyder professionel rådgivning og ikke mindst inspiration fra en arkitekt. I udvalgte perioder kan du nemlig booke et møde med en arkitekt i et af vores to showrooms. På den måde kan du få idéer til nye vinduer og døre, der passer til præcis din bolig både type- og stilmæssigt.

 

- Jeg oplever, at boligejerne ved renovering bliver utroligt glade for den sparring, en arkitekt kan give ud fra et helhedsbillede, fortæller Durita Simoni, som er privatkunderådgiver hos VELFAC. Hun fortsætter:

 

- Derfor er det givende, at vi hos VELFAC tilbyder gratis arkitektvejledning, der bidrager med nye perspektiver og løsninger til boligen, som boligejeren ikke selv har set. Arkitekten kan være med til at give et helhedsbillede samt og komme med nye, spændende løsninger til boligen.

Find din nærmeste udstilling
Se mere Se mindre

Få øjnene op for nye muligheder

 

Arkitekten kan hjælpe med at finde løsninger, der passer til din type af bolig. Det gælder både, hvis du ønsker at bevare det eksisterende udtryk, eller hvis du vil have inspiration til en opgradering.

 

- Der er fordele ved at udskifte gamle vinduer med nye, der fx har en god energimærkning, og som dermed kan bidrage til at nedsætte varmeregningen, siger Durita Simoni og tilføjer: 

 

- Arkitekten kan også hjælpe med at udfolde din boligs potentiale. Måske kan en udskiftning af et vindue til en terrassedør være med til at byde mere dagslys indenfor eller sikre lettere adgang til haven.

 

Uanset hvor langt dine boligdrømme strækker sig, kan det være fordelagtigt at få en arkitekts øjne på projektet. Det kan hjælpe dig med at se det fulde billede og skabe tryghed om vinduesvalget, så du kan træffe en mere oplyst beslutning.

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (1)
1 / 4. I vores udstillinger kan du opleve alt fra vinduer til hoveddøre og terrasse- og skydedøre.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (2)
2 / 4. Prøv forskellige åbnefunktion og vælg den, der passer bedst til dit behov.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (4)
3 / 4. Få hjælp af vores kompetente rådgivere.
Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (6)
4 / 4. Se forskellige farver og varianter så du er helt sikker, inden du køber dine vinduer.

Få hjælp til dit renoveringsprojekt

 

Vi har udstillinger i Middelfart, Rødovre og Horsens, hvoraf de sidste to er bemandede. Her kan du som boligejer opleve de forskellige vinduesserier helt tæt på og få grundig vejledning fra vores erfarne rådgivere. Og nu har vi også åbnet for muligheden for at sparre med en arkitekt, der står klar til at hjælpe én lørdag om måneden i Rødovre og Horsens.

 

- Hvis du ønsker arkitekthjælp, kan du på vores hjemmeside holde øje med, hvornår arkitekten er i vores showroom, fortæller Durita Simoni. Hun uddyber:

 

- Her skal du på forhånd booke en session med arkitekten og sende info om dit husprojekt. En af vores dygtige rådgivere vil herefter gennemgå materialet og sende det videre til arkitekten.

 

Der er faste tider for arkitekthjælpen, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Hvis du efterfølgende ønsker at gå videre med arkitektens forslag, bliver skitserne givet videre til en af vores rådgivere, som kan hjælpe dit vinduesprojekt godt i gang.

Raadgivning-udstilling_CTA_1370x772 (8)

Book et møde, og undgå ventetid.

Du er altid velkommen i vores udstillinger. Hvis du vil undgå ventetid, anbefaler vi, at du booker et møde med en rådgiver på forhånd. 

 

Mere om
Renovering

Udskiftning af vinduer: Få styr på reglerne

Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret. Når du bygger nyt hus eller renoverer det gamle - eksempelvis ved at montere nye vinduer - er der en række love, bekendtgørelser og reglementer, som du skal sikre dig, bliver overholdt. Det er nemlig dig, der som husejer har ansvaret.

Ejendomsmægleren valgte VELFAC vinduer og døre til sin boligrenovering

I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere. I Nordvestsjælland, syd for Holbæk, ligger den lille stationsby Vipperød, og her bor ejendomsmægler Lasse Mathiassen med sin kæreste og søn. Familien flyttede for tre år siden til byen i et klassisk parcelhus fra 70’erne. Huset havde haft de samme ejere i 38 år og trængte til en opdatering. Blandt andet stod det hurtigt klart, at nye døre og vinduer var et must, dels for at opdatere funktionalitet og energiforbrug, dels for at husets stil passede bedre til de nye, unge beboere.

Sådan ser processen ud i et renoverings-projekt

Når du skal i gang med at skifte vinduer i dit hus, er der en række faser, du typisk gennemgår. For inden du kan vinke farvel til tømreren og kigge ud af dine nye vinduer eller lade din nye skydedør lukke udsigten til haven ind i stuen, er der en del overvejelser og research, du skal have klaret først. Vi giver dig en køreplan for, hvordan du konverterer dine drømme til et reelt projekt. Når du skal i gang med at skifte vinduer i dit hus, er der en række faser, du typisk gennemgår. For inden du kan vinke farvel til tømreren og kigge ud af dine nye vinduer eller lade din nye skydedør lukke udsigten til haven ind i stuen, er der en del overvejelser og research, du skal have klaret først. Vi giver dig en køreplan for, hvordan du konverterer dine drømme til et reelt projekt.
Alle artikler om Renovering