Tips og gode råd til boligejere

Sikrede vinduer stoppede indbrudstyvene

01. juni 2021

Jytte Mørk og hendes mand slap med skrækken, da der blev forsøgt indbrud i deres hus. Tyvene kunne ganske enkelt ikke bryde ind gennem husets indbrudssikrede VELFAC vinduer.

5

Under et weekendophold blev Jytte Mørk og hendes mand ringet op med en ubehagelig nyhed: Der havde tilsyneladende været indbrud i deres hus.

Parret afbrød weekendopholdet og indstillede sig på at komme hjem til et gennemrodet hus og mistede værdier.

Men hjemme ved huset i Dronninglund kunne de ånde lettet op. Indbrudstyvene havde godt nok brudt de gamle vinduer i husets udestue op, men det var ikke lykkedes tyvene at komme videre igennem de indbrudssikrede VELFAC vinduer ind til selve huset.

Hent vores gratis guide om at være tryg i dit hjem.


”Det har ikke taget tyvene mange sekunder at brække de gamle vinduer ind til udestuen op, så hvis vi ikke havde haft VELFAC vinduer i huset, var tyvene også kommet derind. Det er simpelthen fantastisk,” fortæller Jytte Mørk.


 
Indbrudssikre vinduer giver tryghed

Det mislykkede indbrudsforsøg kommer blot få år efter, at ægteparret skiftede husets vinduer ud med nye VELFAC 200 vinduer.

Vinduerne er blandt andet sikret med indvendige glaslister, hvilket betyder, at indbrudstyve ikke kan fjerne ruden udefra. Vinduets stærke konstruktion gør det samtidig særdeles vanskeligt for tyvene at brække det op.

”Det er dejligt, at man kan tage af sted hjemmefra uden at være hunderæd for, at der sker indbrud. Og nu kan vi jo se, hvor robuste vinduerne er – dem kommer man ikke bare lige igennem. Det giver en tryghed,” siger Jytte Mørk, der også ser andre fordele ved vinduerne.

”Det var indbrudssikringen, der betød mest for os, da vi købte vinduerne, men det skader da heller ikke, at de kun kræver minimal vedligeholdelse, så vi ikke skal gå og male dem. Vi har i det hele taget været glade for vores VELFAC vinduer lige fra dag ét.”

Vil du vide mere om hvordan du undgår at gøre dit hjem til en slaraffenland for indbrudstyvene, så hent vores gratis tryghedsguide.

Vidste du, at...

  • Der i 2020 skete 17.430 indbrud – svarende til et indbrud cirka hver 30. minut døgnet rundt.
  • Indbrud igennem vinduer typisk sker ved, at indbrudstyven enten brækker vinduet op eller fjerner ruden?
  • Danske hjem generelt er dårligt sikrede mod indbrud?

Undgå indbrud – hør sikkerhedsekspertens råd

 

Tryghedsguide: Sådan sikrer du dit hjem

 

Emner: Kundehistorier, Indbrud og sikkerhed

Populære artikler

Seneste artikler

Tilmeld nyhedsbrev