Nyheder, råd og vejledning fra VELFAC

Nyt hotel giver historiske city-ejendomme en farverig fornyelse

14. december 2020

Illustration: BBP ARKITEKTER

På den pulserende Købmagergade i indre København udføres der nu en omfattende ombygning af tre ældre ejendomme. Udover et nyt hotel kommer området til at rumme både butikker og boliger. Her skal en ny tilbygning på fornemste vis forene arkitektur og historie, og derfor indgår der forskellige vinduesløsninger, som er nøje udvalgt med respekt for bygningernes oprindelige udtryk.

Læs mere »

Løs udfordringer med trafikstøj via dokumentation og tidlig rådgivning

12. maj 2020

Trafikstøj er en stor belastning for mange, hvilket i værste fald kan resultere i alvorlige sygdomstilfælde. Følger du vores tre gode råd, er det dog muligt at mindske gener fra trafikstøj i nybyggeri eller renoveringer. Det lykkedes for eksempel på det nye PFA Kollegie i Odense, hvor vi udviklede en helt ny vinduesløsning, som kunne imødekomme både støjkrav og ønsket til facadeudtryk. 

Læs mere »

Tidstro renovering forvandler gammel pigeskole til luksuslejligheder

3. april 2020

Den bevaringsværdige bygning på Holsedore i Odense har gennemgået en ekstrem renovering fra gammel pigeskole til luksuslejligheder. I byggeprocessen er der taget stort hensyn til bygningens oprindelige udtryk, og udvendigt er renoveringen nærmest usynlig for det blotte øje. Blandt andet takket være klassiske vinduer, som både sikrer godt indeklima inde i lejlighederne, og som passer til bygningens ydre.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

Nyt møder gammelt på historisk hotel i Reykjavik

30. januar 2020

Et nyt hotel har set dagens lys ved havnefronten i Reykjavik, Island. Hotel Exeter, hedder det, og det forener ny og gammel arkitektur på fineste vis. Med en udsat facade, der konstant er eksponeret overfor hårdt vejrlig, har arkitekten bag valgt holdbare vinduer fra VELFAC.

Læs mere »

Giv din kunde større boligglæde med støjreducerende vinduer

19. december 2017

Mange boliger over hele landet plages af støjniveauer over Miljøstyrelsens grænseværdier. Du kan med vinduerne lave effektiv støjreduktion og på den måde give boligejeren ekstra valuta for vinduesinvesteringen – og større boligglæde i det daglige.      

Læs mere »

Historiske slagtehuse får nyt liv som moderne ungdomsboliger

16. november 2017


Renoveringen af Odense Offentlige Slagtehuse har via fokus på dagslys, akustik og energi forvandlet de historiske bygninger til 119 unikke og moderne ungdomsboliger. Det er ikke mindst sket ved hjælp af projekttilpassede vinduesløsninger skabt i tæt samarbejde mellem arkitekt, totalentreprenør og vinduesproducenten.   

Læs mere »

Kæmperenovering kører som et urværk

7. juni 2017

 

Effektiviteten er i top i et af danmarkshistoriens største ejendomsrenoveringsprojekter. I Stadionkvarteret i Glostrup er tæt samarbejde mellem VELFAC og entreprenøren Enemærke & Petersen med til at sætte fart i udskiftningen af vinduer.

Læs mere »
Få den nyeste viden om vinduer - Følg VELFAC på LinkedIn

RENOVER Prisen 2017 - Danmarks bedste renovering

14. maj 2017

 

Klassisk totalforvandling eller nyskabende bæredygtighedsdesign? Hos VELFAC leverer vi vinduestyper, som matcher enhver renoveringsopgave, ligesom vores 360 graders tekniske rådgivning kommer hele vejen rundt om projektets aspekter, krav og hensyn. Derfor er vi stolte over at have tilført liv, lys og luft til flere af de bygninger, som er indstillet til RENOVER Prisen 2017.

Læs mere »

Seneste artikler

Populære artikler